Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 23, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Ραγδαίες οι εξελίξεις ως φαίνεται για το Μουσείο. Όμως;

Ραγδαίες οι εξελίξεις ως φαίνεται για το Μουσείο. Όμως;
KefaloniaNews

Σχετικά με τα καλά νέα για το Μουσείο, υπάρχουν πολλά «αλλά» και αστερίσκοι, που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Γνωρίζετε όλοι την λειτουργία των υπηρεσιών. Ιδιαίτερα του Υπουργείου Πολιτισμού και της αρχαιολογικής υπηρεσίας.

Ο Βουλευτής ξέρει πολύ καλά πως αυτό το ζήτημα θα τον τρέχει από πίσω του όλη την τετραετία Έχει δύο δρόμους ή να αφήσει στους εδώ καρεκλοκένταυρους της αρχαιολογικής υπηρεσίας την τύχη του μουσείου στα χέρια τους όπως έγινε δυστυχώς και με το μουσείο της Σάμης όπου για πάνω από εφτά χρόνια το μουσείο της Σάμης όλο τελειώνει και ποτέ δεν τελειώνει ή να λάβει ο ίδιος πρωτοβουλίες για την δρομολόγηση όλων των λύσεων που απαιτούνται συνεργαζόμενος κυρίως με τις τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου της Περιφέρειας και του Δήμου για την επίσπευση όλων των απαιτούμενων δράσεων.
Για να καταλάβετε το πρόβλημα, φημολογείται ότι για το μουσείο της Σάμης για ένα κτήριο που ήδη προϋπήρχε και μάλιστα σε καλή κατάσταση έχουν δαπανηθεί περίπου 1.400.000 σε όλα αυτά τα χρόνια και τα περισσότερα για μισθοδοσίες προσωπικού που μελετά ακόμη το τι πρέπει να γίνει σε αυτό το μουσείο και μουσείο ακόμη δεν έχουμε !!!
Ο κίνδυνος για τον Βουλευτή είναι να εξελιχθεί η υπόθεση Μουσείο Αργοστολίου μια ακόμη κακή περίπτωση όπως το μουσείο της Σάμης όπου θα μελετάμε για καμιά δεκαριά χρόνια, θα απορροφούμε δαπάνες και μουσείο δεν θα έχουμε.

Τις προσεχείς ημέρες όπως πληροφορήθηκα, ο Βουλευτής θα έχει σύσκεψη με την Υπουργό Πολιτισμού για όλα τα θέματα και βεβαίως για το Μουσείο Αργοστολίου.

Σ.Α.

Submit a Comment