Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | May 12, 2026

Scroll to top

Top

No Comments

Επίσκεψη του Υπουργού Χάρη Θεοχάρη στην Κεφαλονιά.

Επίσκεψη του Υπουργού Χάρη Θεοχάρη στην Κεφαλονιά.
KefaloniaNews

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης. Θεοχάρης επισκέφθηκε την Κεφαλονιά, και παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις  στα Ομαλά, στη  γιορτή του Αγίου Γερασίμου ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.Ευκαιρίας δοθείσης επισκέφθηκε στο Δημαρχείο τον Θεόφιλο Μιχαλάτο εκεί ήταν και ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Διον. Στανίτσας και στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς τον κ. Σταύρο Τραυλό. Μαζί του στην Αντιπεριφέρεια ήταν και η Περιφερειάρχης κ. Ρόδη Κράτσα.

Ειπώθηκαν πολλά με τον Δήμαρχο μιας και ο Δήμος είναι νέος όπως τόνισε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και τα προβλήματα παραμένουν με την διάσπαση. Η συζήτηση για τα προβλήματα έγινε “κεκλειεσμένων των θυρών” μιας και ζήτησε ο κ. Υπουργός να αποσυρθούν οι δημοσιογράφοι.

Το ίδιο έγινε και στην Αντιπεριφέρεια, εκεί ωστόσο  έγιναν κάποιες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Σε ερώτηση αν θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ληξουρίου είπε ότι δεν θα μπορέσει, αναφέρθηκε στην Μαρίνα που σκοπεύουν να κατασκευάσουν, επίσης ανέφερε ότι “τρέχει” η υπόθεση για τα Υδροπλάνα. Ρωτήθηκε για το Μουσείο, αλλά δεν είχε απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση, αφορά το Υπουργείο Πολιτισμού, είπε. Η  κ. Κράτσα ανέφερε ότι σύντομα θα επισκεφθεί την Κέρκυρα η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη και θα θέσει το θέμα του Μουσείου Αργοστολίου. Ο κ. Υπουργός απάντησε και στο θέμα των μεταναστών αν θα έρθουν στην Κεφαλονιά. Είπε ότι η χώρα μας και το τουριστικό προϊόν μας δεν θα επηρεαστεί  με τίποτα από το ζήτημα το μεταναστευτικό.  Εκεί ήταν και ο Σπύρος Γαλιατσάτος.

 

 

 

Submit a Comment