Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | May 1, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

“Οι εργαζόμενοι τις 100 αυτές μέρες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους”.

“Οι εργαζόμενοι τις 100 αυτές μέρες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους”.
KefaloniaNews

Μια συνέντευξη ποταμός από τον Δήμαρχο,  μια συνέντευξη που και οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις που δεν είχαν την δυνατότητα να τις κάνουν διαφορετικά. 100 μέρες έκλεισε περίπου στα ηνία του δήμου Αργοστολίου, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος,  100 μέρες Δημοτικής Αρχής, Ένα καινούργιο ξεκίνημα το ονόμασε ο Δήμαρχος, γιατί πήρανε επιτέλους την έγκριση από την Αποκεντρωμένη του Προϋπολογισμού, Κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή ο Δήμος Αργοστολίου μπορεί να …..χαλάσει ένα ευρώ από το ταμείο του, αρχίζει δηλαδή η διαχείριση του Δήμου. Από το μηδέν λοιπόν ξεκινάει ο Δήμος με πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, συνεχίζει ακόμα να τα  αντιμετωπίζει, με την διάσπαση. 

Καταρχήν ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που αυτές τις 100 μέρες έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό. Όλοι οι συνεργάτες του δίνουν τον καλύτερο τους, εαυτό. Τα προβλήματα της διάσπασης υφίστανται ακόμα παρά τις προσπάθειες των συνεργατών του να επιλύσουν πολλά προβλήματα, στο Αργοστόλι στη Λειβαθώ στο Δήμο Ελειού Πρόννων. Θεωρεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, όλες οι αποφάσεις είναι ομόφωνες,, όλες οι παρατάξεις εκφράζονται, όλες οι παρατάξεις ακούγονται. Ευχαρίστησε το Πρόεδρο του Δ.Σ. για την καλή δουλειά του και το κλίμα αυτό ευελπιστεί να συνεχιστεί.

Γίνονται μεγάλες προσπάθειες για το παρκάρισμα, θέλουν να πάρουν τα ακίνητα στο παλιό παιδικό νοσοκομείο, για να τα μετατρέψουν σε πάρκινγκ. Δεν υπήρχε μεγάλη δυνατότητα για καλύτερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό του Αργοστολιού. Η ΚΕΔΗΚΕ λειτουργούσε από την 1η Σεπτεμβρίου χωρίς ένα ευρώ στο ταμείο της.   Δεν χρησιμοποιούν αυτοκίνητα του Δήμου οι αντιδήμαρχοι ή κάποιο αυτοκίνητο του Δήμου να κινείται με αιρετό. Θα πρέπει να δούμε την Δημοτική περιουσία. Θα προχωρήσουν σε διεθνή διαγωνισμό για τον εξοπλισμό του Γηροκομείου. Η επιλογή Σπύρου Πεφάνη έγινε  γιατί θέλουμε να αλλάξουμε το μοντέλο του πολιτισμού.

Καταιγιστικές ήταν οι ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Κυριολεκτικά…… “ξετίναξαν” τον Δήμαρχο ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Όλα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν από τον Δήμαρχο, οι ερωτήσεις  που ….εκνεύρισαν τον Δήμαρχο θα τις βρείτε εδώ. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από χθες με ένα video  μια ώρα περίπου για ανάρτηση και ερωτήσεις  41 λεπτά.

Όποιος θέλει να ενημερωθεί για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής μέχρι σήμερα  θα το βρει όλα εδώ. Αν έχετε κουράγιο και διάθεση προπάντων.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 

 

 

 

Submit a Comment