Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | November 7, 2026

Scroll to top

Top

Π. Καππάτος: Υποδοχή στη Βουλή των Ελλήνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου

Π. Καππάτος: Υποδοχή στη Βουλή των Ελλήνων του 2ου Δημοτικού  Σχολείου Ληξουρίου
KefaloniaNews

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε στη Βουλή των Ελλήνων τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου

Λόγω της παρουσίας μου στην Κεφαλονιά, η συνεργάτιδα του πολιτικού μου γραφείου κα. Αναστασία Πέτρουλα τους καλωσόρισε εκ μέρους μου και τους συνόδευσε στην ξενάγηση που πραγματοποιήθηκε στους ιστορικούς χώρους του Κοινοβουλίου.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι μικροί μας επισκέπτες  γνώρισαν από κοντά τον χώρο όπου λαμβάνονται οι σημαντικότερες αποφάσεις για τη χώρα μας και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του κοινοβουλευτικού μας θεσμού.

Επισκέφθηκαν την αίθουσα της Ολομέλειας, όπου κάθισαν στα βουλευτικά έδρανα, βιώνοντας από κοντά τις  κοινοβουλευτικές διαδικασίες και  τη σημασία της εκπροσώπησης.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς των μαθητών  για την επιτυχή πραγματοποίηση αυτής της εκπαιδευτικής επίσκεψης, η οποία προσέφερε στους μαθητές μια βιωματική εμπειρία δημοκρατικής αγωγής.

Η εκπαίδευση των νέων αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για  το μέλλον της πατρίδας μας. Τέτοιες δράσεις όπως αυτή, συμβάλλουν ουσιαστικά στην καλλιέργεια δημοκρατικής συνείδησης και προάγουν την ενεργό πολιτειότητα της νέας γενιάς,  μιας γενιάς που θα υπερασπίζεται τις δημοκρατικές μας αξίες.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης