Υπενθυμίζεται ότι μετά από προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν ο 26χρονος, ο 22χρονος από την Αλβανία και ο 23χρονος Κεφαλλονίτης αναμένεται να απολογηθούν σήμερα το πρωί της στις δέκα.
Παράλληλα, σήμερα θα τελεστεί και η κηδεία της άτυχης 19χρονης στις 15:00 στη Μητρόπολη στο Αργοστόλι.
Το τέτατρο πρόσωπο στην υπόθεση
Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εμφανιστεί ένας επιπλέον μάρτυρας, ο οποίος συνομιλούσε το τελευταίο βράδυ με τη Μυρτώ, αλλά και με τον 23χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Star.
Από την άρση στο κινητό της 19χρονης φαίνεται ότι υπάρχει και τέταρτο πρόσωπο στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας 66 ετών από την Πρέβεζα λίγο πριν τα μεσάνυχτα τις Τρίτης συνομιλεί μαζί της μέσω εφαρμογής.
Η 19χρονη του είπε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά, πως έχει φύγει από το σπίτι της και δεν έχει πού να πάει. Ο άνδρας αυτός φαίνεται να της έστειλε 240 ευρώ μέσω IRIS, ενώ ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να γνωρίζει και τον 23χψρονο κατηγορούμενο, ενώ υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους την ώρα που η Μυρτώ βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Tι αναμένεται να ισχυριστούν οι συλληφθέντες
Οι τρεις τους βρίσκονται αντιμέτωποι με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, ενώ φαίνεται ότι ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο και όλοι μαζί επιρρίπτουν ευθύνες στη 19χρονη, λέγοντας ότι εκείνη επέμενε για τη χρήση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με το mega, αυτό που θα ισχυριστούν είναι πως εκείνη έκλεισε το δωμάτιο, εκείνη οδήγησε τον εαυτό της σε αυτή την κατάσταση, η ίδια επέμενε να κάνει χρήση κοκαΐνης και μάλιστα δύο φορές.
Διαφοροποίηση στις θέσεις τους υπάρχει σχετικά με το πώς διαχειρίστηκαν την κατάρρευση της Μυρτούς.
Ο 23χρονος φίλος της λέει ότι αυτός ήταν που επέμενε να ειδοποιηθεί το ΕΚΛΑΒ, όπως και έκανε, όπως αναμένεται να πει, ενώ οι άλλοι δύο ήθελαν να την αφήσουν στον δρόμο ως μία άγνωστη.
Το χρονικό των συλλήψεων
Όπως έγινε γωνστό, οι αρχές την Τετάρτη προχώρησαν στην σύλληψη τριών νεαρών, ενός 26χρονου, ενός 22χρονου από την Αλβανία και ενός 23χρονο Κεφαλονίτη μετά και το βιντεοληπτικό υλικό που βρέθηκε στα χέρια τους.
Από αυτό το υλικό προκύπτει, ότι ένας εκ των τριών νεαρών τη μετέφερε στο σημείο, όπου την παρέλαβε το ΕΚΑΒ, ενώ οι άλλοι δύο ακολουθούσαν.
Να σημειωθεί, ότι στο σώμα της, από την νεκροψία-νεκροτομή, δεν εντοπίστηκαν εμφανή τραύματα.
Τι υποστηρίζει ο 23χρονος
Με βάση τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς του 23χρονου, που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, η 19χρονη είχε μεταβεί μαζί του στο ξενοδοχείο, όπου έκαναν χρήση κοκαΐνης.
Η νεαρή φέρεται να ζήτησε επιπλέον ποσότητα της ουσίας, όπως λέει ο ίδιος, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν στο δωμάτιο ο 26χρονος και ο 22χρονος από την Αλβανία.
Κάποια στιγμή, η 19χρονη έχασε τις αισθήσεις της και ένας από τους τρεις -όπως υποστήριξε- κάλεσε το ΕΚΑΒ.
«Θα φανεί ότι η Μυρτώ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών»
Πάντως, σε δήλώσεις του στο Mega, ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις αρχές και νομίζουμε ότι πολύ σύντομα μέσα από τη δικογραφία και κυρίως με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, θα φανούν όλα αυτά».
«Θα φανεί ότι η Μυρτώ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών», συμπλήρωσε ο Παναγής Δρακουλόγκωνας, δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης.
Επιμέλεια –

