Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: Βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα στην Πλατεία Βαλλιάνου
Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος 19χρονης στο Αργοστόλι. Η νεκροψία-νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Τρίτης (14/4) στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Κεφαλονιάς.
Στις 04:40 το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε ότι απέναντι από ψητοπωλείο ήταν πεσμένη και χωρίς τις αισθήσεις της νεαρή κοπέλα. Οι γιατροί έδωσαν μάχη να την επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς να τα καταφέρουν.
Η πρώτη εικόνα
Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη 19χρονη να βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου με δύο νεαρούς τοξικομανείς, πριν η ίδια βρεθεί νεκρή. Περισσότερα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τις πρώτες καταθέσεις που να λαμβάνει η ΕΛΑΣ

