Μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Πλατεία Αργοστολίου
Μεγάλη συγκέντρωση σήμερα στην Πλατεία Αργοστολίου για να μην συγκαλυφθεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα για το οποίο οι ευθύνες κυβέρνησης και εργοδοσίας δεν μπορούν και δεν πρέπει να ξεχαστούν.
Η σημερινή συγκέντρωση ήταν αφιερωμένη για όλους όσους έχασαν άδικα την ζωή τους, για εμάς και για τα παιδιά μας, ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που μας έχουν στήσει το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του.
Στη συγκέντρωση μίλησαν από πολλά δεκαπενταμελή, ο Βαγγέλης Βαρδαραμάτος από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ο Μάκης Δαναλάτος από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και από πολλούς συλλόγους. Τελική ομιλία από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σπύρο Καμπίτση. Ακολούθησε πορεία μέσω της Λεωφόρου Βεργωτή. Εκεί ήταν και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Το σύνθημα «στο έγκλημα αυτό καμία ανοχή, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» που αυτές τις μέρες ακούγεται από τα στόματα χιλιάδων μαθητών, φοιτητών, γονιών και εργαζομένων είναι σύνθημα όλου του λαού και αποτυπώνει το χρέος που έχουμε ώστε να μη συγκαλυφθεί τίποτα.
Γιατί για όλους εμάς η τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη δεν ήταν ένα ακόμη δυστύχημα, ήταν ένα ακόμη έγκλημα. Ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα για το οποίο εδώ και καιρό είχαν προειδοποιήσει τα Σωματεία των Σιδηροδρομικών. Ένα έγκλημα που έχει τη σφραγίδα όλων όσων κυβέρνησαν στη χώρα μας μέχρι σήμερα και ιδιωτικοποίησαν τις σιδηροδρομικές μεταφορές.

















































































