«Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην Σάμη Κεφαλληνίας».
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Στα πλαίσια της εκδήλωσης διεξαγωγής φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί στην Σάμη Κεφ/νίας την Τετάρτη 28-12-2022 και με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της εκδήλωσης, την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την ασφαλή κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, τα παρακάτω:
Αρθρο 1
Την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από την 11:30΄ ώρα έως και την 13:00΄ ώρα της 28-12-2022 στην οδό Λ. Ιωάννη Μεταξά και συγκεκριμένα από την συμβολή της με την οδό Χωροφυλακής μέχρι και την συμβολή της με την Ε.Ο. Σάμης-Αργοστολίου.
Άρθρο 2ο
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριές οδούς, που δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων, με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης .
Άρθρο 3ο
Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 «Περί Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε-αντικαταστάθηκε και ισχύει με τους Ν. 3542/2007 και Ν. 4313/2014, καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.
Άρθρο 4ο
Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από την τοποθέτηση της σχετικής σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ιωάννης Γ. ΜΠΟΥΜΗΣ
Αστυν. Διευθυντής



