Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 29, 2026

Scroll to top

Top

Ε.Α.Σ. : Στις Τράπεζες οι ντόπιοι Παραγωγοί

Ε.Α.Σ. : Στις Τράπεζες οι ντόπιοι Παραγωγοί
KefaloniaNews

     Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει  ότι σύμφωνα με τον Οργανισμό Πληρωμών του  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων πληρώθηκαν τα ποσά που υπολείπονταν από την πληρωμή του Δεκεμβρίου 2020.

      Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε χθες αργά το απόγευμα  η διαδικασία πίστωσης των τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων ντόπιων Ελαιοπαραγωγών, Αμπελουργών, Κτηνοτρόφων, Δενδροκαλλιεργητών, Κηπευτικοπαραγωγών και Μελισσοκόμων με το 3% ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ, το 5% ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ και το 10% ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΕΩΡΓΩΝ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.

     Για διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι ΘιακοΚεφαλονίτες παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

 Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ