Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 27, 2026

Scroll to top

Top

Παράταση του lockdown έως τις 7 Δεκεμβρίου

Παράταση του lockdown έως τις 7 Δεκεμβρίου
KefaloniaNews

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων σε όλη τη χώρα μέχρι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι υπάρχουν οι πρώτες ενδείξεις για μείωση των κρουσμάτων και εφόσον συνεχιστεί αυτό θα υπάρχει και λιγότερη πίεση στο σύστημα υγείας.

«Η απόφαση αυτή είναι επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό» τόνισε ο κ. Πέτσας, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην Πάτρα για την επικείμενη γιορτή του Αγίου Ανδρέα λέγοντας «ενόψει της μεγάλης γιορτής του Αγ.Ανδρέα, εφιστούμε την προσοχή σε όλους να τηρούν τα μέτρα,να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να γιορτάσουν μέσα στην οικογένειά τους. Κάνουμε έκκληση να μην γίνει μια ακόμη μεγάλη τοπική γιορτή, λόγος υπερμετάδοσης».