Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | May 13, 2026

Scroll to top

Top

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ ΜΑΣ»

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ ΜΑΣ»
KefaloniaNews

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με την ψηφοφορία της 26ης Μαΐου έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς και αρχίζει ένα όμορφο ταξίδι των 3 Δήμων.

Ελπίζουμε το εγχείρημα αυτό να πετύχει προς όφελος όλων.

Πολλοί από εμάς  ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί με όσους αγωνίστηκαν και πίστεψαν για αυτή την αλλαγή.

Συνέχεια αυτού του αγώνα ήταν μια μικρή ομάδα επτά ατόμων ένωσαν τις δυνάμεις τους με ανιδιοτέλεια και διεκδικήσαμε την ψήφο των συμπολιτών μας για μια νέα κοινότητα με τον συνδυασμό «ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ ΜΑΣ».

Σε αυτούς τους εξαιρετικούς φίλους και άριστους συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, οφείλουμε τις απέραντες ευχαριστίες μας από καρδιάς.

Εμείς είμαστε έτοιμοι με τον θεσμικό μας πλέον ρόλο και πάντα σε συνεργασία με τον νέο Δήμο αλλά και τους πολίτες να συμβάλουμε στην καθόλα ανάδειξη και ανάπτυξη της Σάμης μας.

Σάμη 30.5.2019

Εκ του Συνδυασμού