ΕΠΕΙΓΟΝ! Σχετικά με την μεταφορά και ρίψη των μπαζών στο Στάδιο Αγίου Αντωνίου Ληξουρίου!
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ;;;
Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς αναρτώνται πλήρεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Στις 23 Μαρτίου 2016, κατά την 5η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς, τέθηκε θέμα συζήτησης η διαχείριση αποβλήτων και μεταφορά τους στο Στάδιο Αγίου Αντωνίου Ληξουρίου. ΟΛΟΙ οι “ηγέτες” της Παλλικής, κ. Αντιδήμαρχος Ληξουρίου κ. Μοσχονάς, κ. Διονύσης Αραβαντινός, κ. Βασίλης Ρουχωτάς ΨΗΦΙΣΑΝ “ΝΑΙ”, να μεταφερθούν τα μπάζα στο Γήπεδο Ληξουρίου. Ο κ. Μακης Δεστούνης ψήφισε ΟΧΙ, ενώ ο κ. Ηλίας Παρίσης ψήφισε ΛΕΥΚΟ!!! Ο κ. Γ.Κατσιβέλης απουσίαζε.
(Αποδοχή Μελέτης Εργασιών: «Εναλλακτική Διαχείρηση – Ανακύκλωση αποβλήτων (μπαζών) από κατεδαφίσεις κτιρίων ή τμημάτων αυτών και κάθε άλλης εργολαβίας με αντικείμενο καθαιρέσεις μη επικίνδυνων υλικών από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις».
Αρ. πρωτοκόλλου
10263
Ημερομηνία έκδοσης
30/03/2016)
Αύριο, Δευτέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς θα βρεθεί στο ΤΕΙ Ληξουρίου για να μας ενημερώσει σχετικά με την μεταφορά των μπαζών στο Ληξούρι.
ΕΜΕΙΣ θέλουμε να παρευρεθούν οι κύριοι Μοσχονάς, Αραβαντινός, Ρουχωτάς και Ηλ.Παρίσης και να μας ενημερώσουν ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ κατά την συνέδριαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς.
Λυπάμαι, αλλά κάποιοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του λαού και της υγείας του κόσμου. Τα μπάζα είναι μπάζα !!! Είτε μπάζα από κατεδαφίσεις σεισμόπληκτων σπιτιίων είτε μπάζα από οτιδήποτε άλλο…Δέχτηκαν ή όχι να μεταφερθούν τα μπάζα στο Γήπεδο; Σε τι διαφέρουν από τα μπάζα της υπόλοιπης Κεφαλονιάς; Δεν περιέχουν τα ίδια ζημιογονα συστατικά;
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ, όπως έχουν αναρτηθεί στην Διαύγεια και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας !!!!!
Γιατί ζητάτε εξηγήσεις από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και όχι από τους συντοπίτες σας πολιτικούς ηγέτες, που ψήφισαν υπέρ της μεταφοράς ;;;;;
Διαβάζοντας τα πρακτικά της συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Παλλικής, ο κ. Αραβαντινός Διονύσης και ο κ. Μοσχοπουλος Ανδρέας, από την Παράταξη του κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου, αντιδρούν και αρνούνται…. Ε, μα τότε γιατί ψηφισαν ΘΕΤΙΚΑ (ο κ. Αραβαντινός και ο κ. Μιχαλάτος) στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23/3/16 ;;;;;;;;;;;;;;
Αριστέα Χαριτάτου













