Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 23, 2026

Scroll to top

Top

Η πιο άσχημη περιοχή της πόλης

Η πιο άσχημη περιοχή της πόλης
KefaloniaNews

Άγνωστες ποιες είναι οι προθέσεις της δημοτικής αρχής για την περιοχή της αγοράς. Κι αν υπάρχουν αυτές, ούτε καν στο σκέπτονται πιστεύω, διότι εκεί δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν τους επιχειρηματίες της Πλατείας που κατάπιαν κάποιοι της γλώσσας τους για το …. καλό της Πλατείας, να γίνει πιο όμορφη, ούτε βέβαια θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων που όλο μεταφέρονται κι όλο εκεί μένουν.
Στην αγορά θα αντιμετωπίσουν «σκληρούς» επιχειρηματίες που δεν θα αφήσουν ποτέ να γκρεμιστεί όλο το τετράγωνο που ασχημαίνει το Αργοστόλι.
Προσεισμικά όπως μου έλεγε κάποιος «παλιός», κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί προσεισμικά να κλείσει την παραλία του παλιού Αργοστολιού με τέτοιες ασχήμιες απλώς για το….. επιχειρείν.

Έτσι λοιπόν, ούτε καν περνάει από το μυαλό της δημοτικής αρχής μια τέτοια παρέμβαση, ούτε καν περνούσε από το μυαλό και των προηγούμενων δημοτικών αρχών για τον απλούστατο λόγο ότι θα χανόντουσαν πολλοί ….ψήφοι. Μόνο ο Γιώργος Τσιλιμιδός γκρέμισε εκείνο το ετοιμόρροπο κτίριο που φιλοξενούσε την λαχαναγορά. Υπήρξαν και τότε αντιδράσεις αλλά δεν επηρέασαν την απόφαση του Δήμου Αργοστολίου.
Ποιες είναι λοιπόν οι σκέψεις της δημοτικής αρχής για το συγκεκριμένο σημείο της πόλης, άγνωστο.

Υπάρχουν πάση φύσεως επαγγέλματα αν κάνεις το γύρο του τετραγώνου θα ντο διαπιστώσεις, μέχρι και βουλκανιζατέρ. Ευτυχώς παρατήρησα ότι οι τουαλέτες ήταν περιποιημένες απ’ έξω, αλλά ο χώρος έχει κυριολεκτικά καταληφθεί από τα αυτοκίνητα χωρίς να είναι πάρκινγκ.
Δεν θα μάθουμε ποτέ τι σκέπτεται η δημοτική αρχή για το συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

Απ. Αλεβιζόπουλος

DSC09869 DSC09870 DSC09871 DSC09872 DSC09873 DSC09875 DSC09876 DSC09877 DSC09878 DSC09879 DSC09880 DSC09881 DSC09882