Όλοι όσοι περιπλανήθηκαν δεν χάθηκαν
Πρόσκληση στην παρουσίαση και έκθεση του Nicholas Jones ‘’Ionian Odyssey’’. Ένα ταξίδι μέσα από την ιστορία της ναυσιπλοίας και της χαρτογράφησης στο Ιόνιο, σε αναζήτηση του Παλαιού, του Νέου και του Λησμονημένου. 31 Αυγούστου-2015- 20.00 μ.μ
Εκθεσιακός χώρος Ιονίου Κέντρου Τεχνών και Πολιτισμού, Μεταξάτα Κεφαλονιάς Ionion Center for the Arts and Culture,,Metaxata 28100, Kefalonia,Greece info@ionionartscenter.gr, www.ionionartscenter.gr, www.i-node.org. χορηγός επικοινωνίας IonianGalaxy , Odusseia
Όλοι όσοι περιπλανήθηκαν δεν χάθηκαν
Για πάνω από 15 χρόνια o καλλιτέχνης Nicholas Jones έχει δημιουργήσει το μοναδικό έργο του, με πρώτη ύλη τα παλιά η εγκαταλελειμένα βιβλία. Στο παρόν( καλλιτεχνικό) έργο του(που θα παρουσιαστεί στην Κεφαλονιά) ακολουθεί την ιστορία της ναυσιπλοΐας και της χαρτογράφησης στο Ιόνιο Πέλαγος, με επίκεντρο το νησί της Κεφαλονιάς.
Εμπνευσμένος από τις μελέτες των ταξιδιών του Οδυσσέα και της συλλογής της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης στο Αργοστόλι, ο Jones ακολουθεί μία Οδύσσεια που τον φέρνει από την Αυστραλία στην Ελλάδα, σε αναζήτηση του Παλαιού, του Νέου και του Λησμονημένου.

