Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 18, 2026

Scroll to top

Top

78χρονος λουόμενος, χωρίς τις αισθήσεις του, στην θαλάσσια περιοχή του Φισκάρδου

78χρονος λουόμενος, χωρίς τις αισθήσεις του, στην θαλάσσια περιοχή του Φισκάρδου
KefaloniaNews

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Φισκάρδου, για ύπαρξη 78χρονου λουόμενου, χωρίς τις αισθήσεις του, στην θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΚΑΜΑΡΙ» ν. Κεφαλληνίας.

Συγκεκριμένα, κατά την αγκυροβολία Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, ο 78χρονος αλλοδαπός, επιβαίνων του ανωτέρω Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους, κατά τη διάρκεια λήψης θαλάσσιου λουτρού, έχασε τις αισθήσεις του. Ο ανωτέρω ανασύρθηκε από οικείους του στην ακτή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο εν λόγω αλλοδαπός μεταφέρθηκε με Τ/Χ σκάφος στον Όρμο Αγίας Κυριακής Κεφαλληνίας, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ» Ληξουρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Φισκάρδου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.