Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 27, 2026

Scroll to top

Top

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ δια την δημόσια υγεία η κυβέρνηση.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ δια την δημόσια υγεία η κυβέρνηση.
KefaloniaNews

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ εναντίον της εργασίας και της μικρής επιχειρηματικότητας.
Στις 4/11/2020 εν όψει της ανακοίνωσης της τωρινής απαγόρευσης, είχαμε εκφράσει την άποψη ότι η λήψη οριζοντίων μέτρων σε όλη την χώρα ,ανεξάρτητα από το επιδημιολογικό φορτίο κάθε περιοχής, είναι λαθεμένη πρακτική.
Η ανακοίνωση του ευρωπαϊκού χάρτη έρχεται να επιβεβαιώσει την θέση μας αυτή και να θέσει τους αρμόδιους (κυβέρνηση και ΠΙΝ ) μπροστά στις ευθύνες τους.
Η περιφέρεια μας ,όπως φαίνεται στους χάρτες, συγκαταλέγεται αναμεσά σ αυτές που έχουν εξαιρετικά χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο, γεγονός που οφείλεται κυρίως στον νησιωτικό της χαρακτήρα και που ακριβώς για αυτό μπορεί με μεγάλη πιστότητα να διατηρηθεί.
Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες των συλλογικών οργάνων που εκπροσωπούν τις πολύ μικρές, μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τους χιλιάδες εργαζόμενους στα νησιά μας, για την λειτουργία του λιανεμπορίου, φυσικά με την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.
Η ΑΝΑΣΑ με δικές της πρωτοβουλίες προβάλλει τα αιτήματα των ανθρώπων της τοπικής αγοράς.
Ας σπεύσουν οι αρμόδιοι, της κυβέρνησης και της ΠΙΝ.
Κι ας μην επιχαίρουν ορισμένοι στην ΠΙΝ για το πράσινο χρώμα του χάρτη. Ας μην το οδηγήσουν να βαφτεί “κόκκινο” με το αίμα της βαριά τραυματισμένης πολύ μικρής και μικρής επιχειρηματικότητας και των εργαζομένων σε αυτήν.