Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 29, 2026

Scroll to top

Top

Το Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων συμμετέχει στην απεργία.

Το Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων συμμετέχει στην απεργία.
KefaloniaNews

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου στα νησιά μας σε ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην απεργία αύριο 16/6 και στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στην Πλατεία Αργοστολίου την ίδια μέρα στις 10.30 το πρωί. 

Απεργούμε και διαδηλώνουμε ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης, την ώρα που θα μπαίνει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, απαιτώντας να πεταχτεί στα σκουπίδια.

Χιλιάδες απεργοί σε όλη τη χώρα θα βαδίσουν μαζί μας στα χνάρια που άφησε η προηγούμενη απεργία, συμμετέχοντας μαζικά στις κινητοποιήσεις και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ!

Ποτέ δεν ήταν δική μας επιλογή και ποτέ δεν θα ‘ναι η εξαντλητική δουλειά, η δουλειά ήλιο με ήλιο. Ποτέ δεν επιλέξαμε τους μισθούς πείνας, τη μερική απασχόληση και την ευελιξία. Οι ελεύθερες απολύσεις, η ανεργία και η ανάγκη για επιβίωση ήταν πάντα το πιστόλι στον κρόταφό μας που κρατούσαν οι εργοδότες και οι κυβερνήσεις τους για να μας εκμεταλλεύονται, για να θησαυρίζουν από το μόχθο και την εργασία μας.

Πρόοδος και ρεαλισμός δεν είναι να γυρίζει πίσω ο τροχός!

Πρόοδος και ρεαλισμός σήμερα, με βάση την ανάπτυξη της τεχνολογίας, των επιστημών, την παραγωγικότητα της εργασίας μας, είναι να δουλεύουμε λιγότερο και να απολαμβάνουμε περισσότερα. Να καλύπτουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας, να έχουμε ελεύθερο χρόνο να ζήσουμε μαζί με τα παιδιά μας και όχι εμείς στη δουλειά και αυτά κλεισμένα στο σπίτι. Με αισιοδοξία και με πίστη στο δίκιο μας, όλες και όλοι οι εργαζόμενοι από κάθε κλάδο, από κάθε χώρο δουλειάς, κάθε σχέση εργασίας, κλιμακώνουμε τον αγώνα!

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΑΧΗΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 10.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ- ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

Η Διοίκηση του Σωματείου

15/6/2021