Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | May 12, 2026

Scroll to top

Top

Το επεισόδιο μεταξύ Γουλή – Περιφερειάρχη.

Το επεισόδιο μεταξύ Γουλή – Περιφερειάρχη.
KefaloniaNews

Έγινε θέμα σε πολλά ΜΜΕ η σύγκρουση Γουλή – Περιφερειάρχη. Ιδιαίτερα στην Κέρκυρα στο κανάλι Corfou ο Θ. Γουλής έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε σ’ αυτό το θέμα. Δόθηκε δημοσιότητα διότι ο μεν Περιφερειάρχης για πρώτη φορά χρησιμοποίησε έκφραση που δεν έχω ακούσει ποτέ, ακόμα και με το επεισόδιο με τον Καλούδη και όσα “χοντρά” του είπε  δεν αντέδρασε όπως αντέδρασε με τον κ. Γουλή.

Επρόκειτο για το 3ο Θέμα τη δεύτερη μέρα της συνεδρίασης. Ένα θέμα που απασχόλησε όλο το Συμβούλιο με ένταση, υπήρχε βέβαια και ο εκνευρισμός που δεν υπήρχε η απαιτούμενη πλειοψηφία από μέρος της Περιφερειακής αρχής, σε σημείο ο Γ. Τσιλιμιδός να αναγκαστεί να αλλάξει την ψήφο του για να βοηθήσει την …….πλειοψηφία. Αυτό εκνεύρισε τον Θ. Γουλή και άρχισε τον χλευασμό.Τελικά κανείς δεν ανακάλεσε όσα είπε.

Το θέμα αναφέρει τα εξής: “Μεταβίβαση αρμοδιότητας του Περιφερειακού Συμβουλίου στην
Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος”. Εκεί βέβαια κυριάρχησε η προκατάληψη από την αντιπολίτευση για κατατμήσεις κλπ κλπ.Εξάλλου η Γραμματέας το ξεκαθάρισε ότι από τις παρατάξεις μπορούν όποιοι θέλουν να παραστούν στις συνεδριάσεις. Πρόκειται για έργα τα οποία ζήτησε ο κ. Περιφερειάρχης να μην έρχονται στο περιφερειακό Συμβούλιο, αυτό εκνεύρισε αρκετούς από την αντιπολίτευση και ιδιαίτερα τον Θ. Γουλή. Ο κ. Σ. Κουρής πιστεύει ότι θα αποδυναμωθεί το Συμβούλιο.

Ακούστε όμως την επίμαχη φάση.

 

periferi30 019 periferi30 025 periferi30 057 periferi30 061

 

periferi30 050