Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 19, 2024

Scroll to top

Top

Τομέας Δημόσιας Διοίκησης: Κύριε Βορίδη, δεν πείθετε κανέναν για τις καλές σας προθέσεις

Τομέας Δημόσιας Διοίκησης: Κύριε Βορίδη, δεν πείθετε κανέναν για  τις καλές σας προθέσεις
KefaloniaNews

«Δεν κατέρρευσε και τίποτα, μειώσαμε κατά 400.000 τον αριθμό των εργαζομένων και το Δημόσιο δεν κατέρρευσε», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης. Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση δείχνει τη σκληρή και επικίνδυνη στάση της μέσω του υπουργού της, Μάκη Βορίδη, ο οποίος προκλητικά και αναίσχυντα δήλωσε ότι δεν κατέρρευσε τίποτα μετά τη μείωση των 400.000 θέσεων στον Δημόσιο Τομέα.

Κι όμως, οι 400.000 υπάλληλοι έλειψαν, κύριε Βορίδη, από τους πολίτες της χώρας μας, όσο κι αν απροκάλυπτα επιχειρείτε να απαξιώσετε τον Δημόσιο Τομέα.

Έλειψαν από το υποστελεχωμένο ΕΣΥ, όπου οι λιγοστοί νοσηλευτές και γιατροί προσπαθούν να καλύψουν τα τεράστια κενά, όπου οι πολίτες περιμένουν στις ουρές του ΙΚΑ και των Ταμείων και δεν υπάρχει άνθρωπος να τους εξυπηρετήσει, όταν τα χειρουργεία, οι καρκινοπαθείς, οι νεφροπαθείς και τόσοι άλλοι ασθενείς έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού και των ιδιωτικών συμφερόντων που στηρίζει η κυβέρνησή σας (προφανώς δεν χρειάστηκε ποτέ να περιμένετε στην ουρά).

Έλειψαν από τις υπηρεσίες εκδόσεως συντάξεων (όπου, παρεμπιπτόντως, προγραμματίζετε να βάλετε ιδιώτη Μάνατζερ) και από τους πολίτες που περιμένουν, δύο χρόνια και πλέον για την έκδοση της σύνταξής τους (προφανώς δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει αυτό για έναν απλό πολίτη, που η σύνταξή του είναι η μόνη πηγή εσόδων).

Έλειψαν από τα σχολεία μας όπου δεν καλύπτονται βασικές ειδικότητες ενώ οι μαθητές καλούνται να συμμετέχουν σε πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς να έχουν διδαχθεί επαρκώς τα μαθήματα που θα δώσουν (τα δικά σας παιδιά δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα χάρη στην ιδιωτική εκπαίδευση που τους παρέχετε).

Είναι φανερό στους σκεπτόμενους πολίτες αυτής της χώρας ότι η σταδιακή απαξίωση του Δημοσίου Τομέα έχει σκοπό το όφελος της παρασιτικής ολιγαρχίας που σας στηρίζει και τη στηρίζετε. Το κρατικό χρήμα μοιράζεται στους υμετέρους σας, οι οποίοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους μέσω εργαζομένων με μισθούς πείνας, ενώ οι ίδιοι καρπώνονται τη μερίδα του λέοντος.

Οι εξαγγελίες σας για αξιοκρατικό σύστημα προσλήψεων και εξυγίανση στον ήδη καταταλαιπωρημένο Δημόσιο Τομέα σκοντάφτουν στις διαχρονικές, αδιαφανείς πρακτικές βολέματος τον δικών σας, γαλάζιων παιδιών.

Κύριε Βορίδη, αν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε την αξία του Δημόσιου Τομέα και τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει, δεν μπορείτε να επιτύχετε καμία αναβάθμισή του.

Μέχρι τότε, δεν πείθετε κανέναν για τις καλές σας προθέσεις.

Τομέας: Δημόσιας Διοίκησης | 210-3810671 | dimosiadioikisi@mera25.gr

https://mera25.gr/announcement/tomeas-dimosias-dioikisis-kyrie-voridi-den-peithete-kanenan-gia-tis-kales-sas-protheseis/

Τομέας Δημόσιας Διοίκησης ΜέΡΑ25