Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 24, 2024

Scroll to top

Top

Συζήτηση στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. για τον Θολωτό Τάφο των Τζανάτων.

Συζήτηση στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. για τον Θολωτό Τάφο των Τζανάτων.
KefaloniaNews

Πολύ σημαντική συνεδρίαση με θέματα που δημιουργούν  ενδιαφέρον, ομιλίες εντάσεις και αποτελέσματα. Τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή που συζητούνται τα θέματα. Υπάρχει ένταση, πολύ ένταση, ιδιαίτερα Φόρτε – Βαλλιανάτου και Δημάρχου.

Ένα θέμα που δημιούργησε εντύπωση ήταν για το Θολωτό Τάφο των τζανάτων

Αναδείχθηκε από τον  κ. Κουρκουμέλης και τον πρόεδρος του Πόρου κ. Γαλιατσάτου. Αναφέρθηκαν  για την προκλητική διαγραφή, όπως είπε, των αρχαιοτήτων της περιοχής Τζανάτων Πόρου, από την επίσημη σελίδα της αρχαιολογικής υπηρεσίας Κεφαλονιάς.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΝΙΚ. ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗ

 

Υπήρξε τοποθέτηση από τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους. Ο Μάκης Φόρτες θεωρεί ότι κάτι κρύβεται πίσω απ’ αυτή την υπόθεση. Ο Νίκος Ανουσάκης πιστεύει ότι θα πρέπει να ασχοληθούν μ’ αυτή την υπόθεση ο Δήμαρχος, ο Βουλευτής και η κ. Περιφερειάρχης, κανείς άλλος, αφήνοντας να νοηθεί σε όσους κατά καιρούς ασχολούνται, όπως ο Μάκης Μεταξάς π.χ.

Η κ. Μήνα Γαβριελάτου αναφέρθηκε στην συγκέντρωση στον Πόρο και  όπως διαπίστωσε όταν η Περιφερειάρχης διαπίστωσε ότι εμπλέκεται η Μητρόπολη, έκανε πίσω.

Τελικά ο Δήμαρχος στην ομιλία ότι σχετικά με το θέμα που αφορά την ιστοσελίδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων, θα κάνει έλεγχο στον Προϊστάμενο για να επανέλθουν οι αρχαιότητες των Ελειού  Πρόννων. Επίσης επείγει των θέμα με την χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, 2020 τελειώνει, να προλάβουμε να ενταχθεί για να έχουμε αποτελέσματα.

ΔΗΜΑΡΧΟς ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ

 

Τέλος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Βουλευτή θα πάνε στην Αθήνα να συναντηθούν με την υπουργό.

Η Συνεδρίαση συνεχίζεται…..

Σ.Α.