Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 28, 2026

Scroll to top

Top

Σκληρή κριτική στην Περιφερειάρχη για λάθη και παραλείψεις…

Σκληρή κριτική στην Περιφερειάρχη για λάθη και παραλείψεις…
KefaloniaNews

Σκληρή κριτική του Θόδωρου Γαλιατσάτου προς την κ. Ρόδη Κράτσα, Αυγουστιάτικα με τέτοια ζέστη,  ανεβάζοντας παράλληλα περισσότερο το (πολιτικό) θερμόμετρο στην Περιφέρεια. Κυριολεκτικά “φύλλο και φτερό” όπως λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά όταν τον ρωτήσαμε εάν έχει κάνει την αυτοκριτική του είπε πολύ λίγα.

Μαζί του ήταν ο Σπ. Γαλιατσάτος και ο Παν. Δρακουλόγκωνας. Ξεκίνησε με την επέτειο για τους σεισμοπαθείς, 12 Αυγούστου, μια μικρή θύμηση, μεγάλη όμως στη μνήμη χιλιάδων Κεφαλλήνων. Συνέχισε με τις πυρκαγιές και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους. Αναφέρθηκε για την κοπή και περισυλλογή δέντρων στο Αργοστόλι. Υπάρχει χρηματοδότηση από τις 31/12/2019 και ξεκίνησαν τον Ιούνιο του ….2021. Για την Δημόσια Υγεία, έχουμε ένα ιδιαίτερο video για το θέμα αυτό μετά από ερώτηση της Ελένης Χιόνης. Στήριξη των επιχειρήσεων. Ακόμα και σήμερα κανένας επιχειρηματίας δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ. Για τις κατεδαφίσεις των κτιρίων από τους σεισμούς. Σ’ αυτή την περίπτωση μπορείς να καταφύγεις και στο ….χιούμορ για την αφέλεια των αρμοδίων. Από την περιφέρεια μέχρι τον Δήμο Κεφαλονιάς με Δήμαρχο τον Αλ. Παρίση. Τέτοια ανεπάρκεια, εφόσον η νέα κυβέρνηση είδε “κάπου” 2 εκατομ. και τα μάζεψε αμέσως, ούτε ρώτησε για που προορίζονται. Αναφέρθηκε για το μεγάλο πρόβλημα που λέγεται ΦΟΔΣΑ.

Για τον Τουρισμό μίλησε ο Σπύρος Γαλιατσάτος, επίσης μίλησε και ο Παναγής Δρακουλόγκωνας. Ειπώθηκαν τόσα πολλά. Δεν ξέρουμε αν θα αντέξετε να τα ακούσετε, αξίζει όμως. Την ερώτηση για τα προβλήματα της Υγείας που τέθηκε από την Ελένη Χιόνη τη δημοσιεύουμε ξεχωριστά.