Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 18, 2024

Scroll to top

Top

Σκληρή κριτική προς τον Δήμαρχο, αλλά και καινούργια πρόσωπα.

Σκληρή κριτική προς τον Δήμαρχο, αλλά και καινούργια πρόσωπα.
KefaloniaNews

Η δεύτερη συνέντευξη του Νίκου Ανουσάκη παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά το συνδυασμό του αλλά και καινούργια πρόσωπα. Ο επικεφαλής της παράταξης «Αργοστόλι, Παρόν και Μέλλον» με τον ταμπεραμέντο που τον διακρίνει, επιτέθηκε άλλη μια φορά στον Θεόφιλο Μιχαλάτο,

Προλόγισε ο Μάκης Παπαναστασάτος λέγοντας  «Μόνο ο Νίκος Ανουσάκης κάνει αυτή την στιγμή αντιπολίτευση στην Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου. Προχωράμε μαζί με στόχο να πούμε και να εκφράσουμε όσα οι υπόλοιποι κρύβουν ή σιωπούν».

Αναφέρθηκε για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” χαρακτηρίζοντας  ως καταστροφή των Δήμων. Μας υπενθύμισε άλλη μια φορά…..  “Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς και στη συνέχεια ο Δήμος Αργοστολίου ακόμη πληρώνουν το περιβόητο δάνειο (χρεωστικό άνοιγμα) του πρώην Δήμου Λειβαθούς επί θητείας Θεόφιλου Μιχαλάτου”. Αναφέρθηκε σε θέματα αδιαφάνειας  φέρνοντας ως παράδειγμα δύο περιπτώσεις  απευθείας αναθέσεις που έγιναν και δημιούργησαν αντιδράσεις. Επίσης αναφέρθηκε και στο Γηροκομείο, όπως είπε  υπάρχει τρόπος το Γηροκομείο να λειτουργήσει σε πλήρη ισχύ.

Τα νέα πρόσωπα, πρόκειται για την δικηγόρο Γερασιμούλα Θεοδωρακάτου (παλαιότερα έχει συνεργαστεί με τον Θόδωρο Γαλιατσάτο), την θεολόγο Κατερίνα Αλεξανδρή,  τον πρώην πρόεδρο  του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Μιχάλη Μαρκάτο και τέλος  τον Γιώργο Τζωρτζάτο.

Στο πάνελ ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Παπαδάτος, ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς, Μάκης Παπαναστασάτος, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης,  ο Γιώργος Καλιτσουνάκης, η δικηγόρος Πέρυ Ξυδιά, ο τοπογράφος και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Αντώνης Κατσιγιάννης, ο πρώην πρόεδρος Βαλεριάνου, Χιόνης Άθως.

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα ακούσετε ….πιο άνετα.