Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 26, 2024

Scroll to top

Top

Προσυνεδριακή διαδικασία της Επιτροπής Ειρήνης Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Προσυνεδριακή διαδικασία της Επιτροπής Ειρήνης Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
KefaloniaNews

Προσυνεδριακή διαδικασία της Επιτροπής Ειρήνης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο Αργοστόλι, ενόψει της πραγματοποίησης του 19ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ.  Ομιλητής ο Γιάννης Κουρούκλης.

Το σύνθημα του 19ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ είναι: “Δυναμώνουμε την ΕΕΔΥΕ, το αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό κίνημα. Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και τα ευρωατλαντικά στρατηγεία. Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ – ΕΕ”.

Ο Γιάννης Κουρούκλης τόνισε ιδιαίτερα στην ομιλία του ότι στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας μπαίνει η οργάνωση του αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις, που ανανεώθηκε στις 14 Οκτώβρη, αλλά και την ελληνογαλλική συμφωνία, την αποστολή ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό, τους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς, κάνοντας ένα πλατύ άνοιγμα για την ενημέρωση των εργαζομένων, οργανώνοντας πολύμορφες κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις.

Επιδιώκουμε να συμβάλλουμε στην αποκάλυψη των σχεδιασμών και των ευθυνών της αστικής τάξης, της κυβέρνησης της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αστικών κομμάτων.

Στα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν από το προηγούμενο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ αναδεικνύονται μια σειρά από πολύτιμα συμπεράσματα που προέκυψαν από την πλούσια δράση που αναπτύχθηκε, φανερώνοντας τις αντικειμενικές δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε στο επόμενο διάστημα να αναπτυχθεί και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.