Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 19, 2024

Scroll to top

Top

Ο κ. Άγ. Μπενετάτος αντί άλλης απάντησης μας κάνει μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ο κ. Άγ. Μπενετάτος αντί άλλης απάντησης μας κάνει μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
KefaloniaNews

Μας έστειλε απάντηση ο κ. Μπενετάτος αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα. Γράφοντας τη λέξη σκάνδαλο εντός παρενθέσεως, ασφαλώς αναφέρομαι γιατί το έργο έχει σταματήσει και ζητάω ποιος έχει ή ποια υπηρεσία έχει την ευθύνη που το κτίριο είναι  ένα πραγματικό ….φάντασμα. Δεν αναφέρομαι σε σκάνδαλα που έχει κάνει ο ίδιος αφού όλοι γνωρίζουμε πόσο έχει τρέξει για το Μουσείο. Δυστυχώς περίμενα κάποιες απαντήσεις αντί αυτών μου κάνει μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.  Μήπως τελικά αισθάνεται ένοχος για το φιάσκο του Ναυτικού Μουσείου; Κρίμα, γιατί περίμενα να αρχίσει ένας καλοπροαίρετος διάλογος. 

Σπ. Αλεβιζόπουλος

Κύριε Αλεβιζόπουλε.

Διάβασα και εγώ περί ” ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ” στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΟΝΙΟΥ  με έδρα τα Φάρσα και της αποκλειστικής ανάμειξης του ονόματός μου , στην ιστοσελίδα σας.

Προσπαθώντας να κρύψω την οργή μου, επειδή με θίγετε προσωπικά, παρακαλώ απαντήστε μου:

1. Αφού μυριστήκατε σκάνδαλο με αναζητήσατε για να αναρτηθούν ταυτόχρονα με την είδησή σας και οι δικές μου θέσεις;

2. Αναζητήσατε από ποια  υπηρεσία διοικείται  αυτό το Μουσείο;

Πήρατε λοιπόν  πληροφορίες από καποιον ή άλλα στοιχεία;

Αυτός ο τρόπος δημοσιογραφικής συμπεριφοράς,  να βγαίνω στο ύψωμα και να κράζω και όποιος θίγεται ας έρθει ν΄ανοίξουμε κουβέντα,  είναι τουλάχιστον ενοχλητικός αν όχι αντιδεοντολογικός.

Αφού στους καιρούς που διανύουμε η χρήση της λέξης ” σκάνδαλο ”   είναι πρώτης τάξεως δόλωμα  για να μπορεί ο καθένας να την ερμηνεύει κατά το δοκούν, και επειδή είμαι αποφασισμένος να υπερασπιστώ με οποιοδήποτε τρόπο το όνομά μου, παρακαλώ να αναρτήσετε στη  ίδια θέση  με την πρώτη είδηση την απάντησή μου αυτή.

Ευχαριστώ

‘Αγγελος Μπενετάτος

Υ.Γ

Ως αναφορά τον χαρακτηρισμό “κτίριο με απαίσια αρχιτεκτονική”, η άποψή σας είναι καθαρά υποκειμενική, αφού τα αρχιτεκτονικό σχέδιο του Μουσείου είναι αποτέλεσμα πανελλήνιου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού με συμμετοχή 32 αρχιτεκτονικών γραφείων από Ελλάδα και Κύπρο.