Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 19, 2024

Scroll to top

Top

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
KefaloniaNews

O ζωγράφος, περφόρμερ, λογοτέχνης και θεωρητικός της σύγχρονης τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος συνεχίζει τις ανοιξιάτικες εικαστικές και λογοτεχνικές του δράσεις και παρουσιάσεις. Ήδη ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του σε ομαδική Πασχαλινή έκθεση στην Πάρο με την ομάδα ART WAY. Συνεχίζονται επίσης στο Art Studio EST-La Chambre, Πρατίνου 87 και Αντήνορος στην Αθήνα οι ξεναγήσεις κάθε Σάββατο 5-7 μμ. μέχρι το τέλος Απριλίου.
Την 1η Μαίου συμμετέχει στη Νέα Υόρκη στη μεγάλη ομαδική έκθεση καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Κύπρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων που θα εγκαινιαστεί στηv Gallery ΤΗΕ NEW ART CONNECTION, Holbrook, New York. Η έκθεση αυτή με πολλές άλλες παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας θα διαρκέσει μέχρι και τις 9 Μαίου 2015.
Στην Αθήνα στις 8 Μαίου στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΛΩΝ, Αγίων Ασωμάτων 45, θα γίνει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του “ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΠΟΝΔΕΣ”, στη γαλλική γλώσσα με τίτλο: “OFFRANDES SECULAIRES” ed. Sylloges, 2015.
Στις 26 Μαίου θα γίνει παρουσίαση του ποιητικού του έργου στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών ( ΕΕΛ), στην Αίθουσα Μιχαήλας Αβέρωφ, Γενναδίου 8, με τίτλο: “Από την Εγκάρσια Πτήση στον Πολύσμιγο Αίνο”.
Ο καλλιτέχνης από το τέλος Μαίου θα συντονίσει τις θερινές εκδηλώσεις της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa “Ροδόπη” στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, που φέτος θα γιορτάσει τα 15 χρόνια της αυτόνομης λειτουργίας της, με την υποστήριξη Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

πληροφορίες: 210 7294259, 6944621286

www.gisi.gr/evangelatos

www.rodopicollection.blogspot.com

archaic-composition-by-Costas-Evangelatos ART-STUDIO-EST kariati