Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 20, 2024

Scroll to top

Top

ΟΙ ΑΙΓΙΑΛΟΙ, ΟΙ ΑΚΤΕΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΟΙ ΑΙΓΙΑΛΟΙ, ΟΙ ΑΚΤΕΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
KefaloniaNews

Την  Κυριακή 24 Αυγούστου κλιμάκιο της ΟΜ Κραναίας του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς καθώς και η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Πολιτικής εξόρμησης ενάντια στο ξεπούλημα των ακτών που προετοιμάζει η καταστροφική κυβέρνηση των μνημονίων, περιόδευσε και μοίρασε φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ στον Πλατύ και Μακρύ Γιαλό ,καθώς και στο Τραπεζάκι.

Η συγκυβέρνηση της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αφού έχει λεηλατήσει μισθούς, συντάξεις και έχοντας φέρει στα όρια  τους τούς μικρομεσαίους, έχει στο πρόγραμμα  της το ξεπούλημα κάθε δημόσιου αγαθού. Ακτές, παραλίες, λίμνες αντί πινακίου φακής παραδίδονται σε ξένα συμφέροντα με σχέσεις αποικιοκρατικές ,καταστρέφοντας, όπως στην Ισπανία, ανεπανόρθωτα την βάση της ζωής μας και της Φυσικής Δημόσιας περιουσίας που ανήκει δικαιωματικά σε όλο τον Ελληνικό λαό.

Η θερμή ανταπόκριση που συναντούν  παντού τα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος λόγος για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας πιο δυνατοί,μέχρι την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης της καταστροφής και την πραγματική και δημοκρατική ανάπτυξη για όλους .