Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 28, 2024

Scroll to top

Top

Μια Κυριακή αφιερωμένη στο ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΊΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Μια Κυριακή αφιερωμένη στο ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΊΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
KefaloniaNews

Η Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013, είναι αφιερωμένη στο Κοργιαλένειο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αργοστολίου, με ξεναγήσεις, εργαστήρι ψηφιδωτού, 3D προβολή του Μουσείου και Φεστιβάλ Μουσικής με καλλιτέχνες του νησιού μας!

Το ΚΙΛΜ σε συνεργασία με το σύλλογο Φίλων του Κοργιαλενείου Μουσείου οργανώνει πολιτιστική δράση στο χώρο του, με σκοπό την ουσιαστικότερη γνωριμία του Μουσείου μας  στους κατοίκους του νησιού μας, στα παιδιά, μαθητές – φοιτητές και επισκέπτες.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 9:00 το πρωί έως αργά το βράδυ.  Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργεί εργαστήρι ψηφιδωτού όπου οι επισκέπτες  θα συμμετέχουν στην διαδικασία της δημιουργίας του (αναπαράσταση αντικειμένου από την έκθεση του Μουσείου). Μετά τη δύση του ηλίου θα λάβει χώρα φεστιβάλ Μουσικής στον αύλειο χώρο του Μουσείου από καλλιτέχνες του τόπου μας.

Μία ευκαιρία να γνωριστούμε, να τα πούμε από κοντά με σκοπό το Μουσείο μας να γίνει κέντρο προορισμού, γνώσης και διάδρασης  όλο το χρόνο και ιδιαίτερα το χειμώνα !

 

Για το Κ.Δ.Σ.                         Για τον Σύλλογο « Οι Φίλοι του Κοργιαλένειου Μουσείου»

Ο Πρόεδρος                                                           Η Πρόεδρος

+ Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ          Αλεξάνδρα Κοτσιλίνη – Λογαρά