Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 24, 2024

Scroll to top

Top

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΕΚΘΕΣΕΙΑΚΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΕΚΘΕΣΕΙΑΚΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013
KefaloniaNews
Με την αρχή της νέας εικαστικής περιόδου ο Κώστας Ευαγγελάτος έχει πολλαπλή εικαστική παρουσία με ζωγραφικά έργα του. Συμμετέχει τιμητικά στην ομαδική έκθεση στο Art Space Δεληολάνης, Συγγρού 100, Αθήνα, που εγκαινιάστηκε αρχές Οκτωβρίου με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζεται μέχρι την Πέμπτη 17 Οκτ.

Επίσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας, Λουκή Ακρίτα 4, Ν. Ερυθραία, συμμετέχει σαν τιμώμενος καλλιτέχνης στα πλαίσια ομαδικής έκθεσης από την ομάδα τέχνης ART WAY, και έλαβε έπαινο για την επιτυχημένη θερινή συμμετοχή του σε δύο εκθέσεις στην Πάρο.
Όπως κάθε χρονιά συμμετέχει στη μεγάλη έκθεση εικαστικών τεχνών, η οποία πλαισιώνεται από διαλέξεις, παραστάσεις και δρώμενα, με τίτλο  ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΡΩΜΑ + ΣΙΔΕΡΟ που συνεχίζεται μέχρι τις 20 Οκτ. με τεράστια προσέλευση κοινού στη Ν/ΖΩΝΗ στο Πέραμα.
Παράλληλα εκτίθενται ζωγραφικά έργα του στο Κέντρο Δικανικών Μελετών του καθηγητή Κώστα Ε. Μπέη, στο χώρο των φιλοσοφικών σεμιναρίων που διοργανώνει με τη συντονιστική συνεργασία του Ιδρύματος του καθηγητού Ηλία Κρίσπη. Κάθε Τετάρτη 7μμ, Σαρανταπήχου και Αγ. Ισιδώρων 35, περ. Λυκαβηττού, Αθήνα.
Στο εξωτερικό συμμετέχει στην Ακαδημία Τεχνών του Βερολίνου, Pariser PLatz, Berlin-Mitte, στην διεθνή έκθεση arte-postale, “Akademie”, μέχρι τις 8 Δεκ. 2013.