Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 19, 2024

Scroll to top

Top

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ

ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΣΑΜΗΣ
KefaloniaNews

Κατατέθηκε χθες 13 του Οκτώβρη του 2021 στο δήμο Σάμης από εκπρόσωπο της Κ.Π.Ε.Σ. το αίτημα προς την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για άμεση σύγκληση του οργάνου σε μονοθεματική συνεδρίαση για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δομές Υγείας στο δήμο μας , στο νησί μας , στο νομό μας.

Επανερχόμαστε επικαιροποιώντας το αίτημα που δυο χρόνια βρίσκεται σε εκκρεμότητα καθώς το πρόβλημα γιγαντώνεται και απαιτεί πλέον άμεσες καταλυτικές παρεμβάσεις.

Το αίτημα χαρακτηρίζεται πάνδημο αφού εντός πολύ λίγου χρόνου υπογράφηκε από μεγάλο αριθμό συνδημοτών και συνδημοτισσών που αγωνιούν και επείγονται για λύσεις !

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές υπογραφές δεν καταφέραμε να τις συγκεντρώσουμε μέχρι την ώρα της κατάθεσης, λόγω του κατεπείγοντος του ζητήματος, όμως αυτό δεν αλλοιώνει , το αντίθετο μάλιστα , ενισχύει σημαντικά την τελική εκτίμηση.

Και βέβαια αυτά τα στοιχεία που αναδείχνουν τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων, είναι στη διάθεση του καθενός για αξιολόγηση, και αφορούν υπογραφές συγκατάθεσης από κοινοτικά συμβούλια , προέδρων κοινοτήτων , πολιτιστικών συλλόγων , αθλητικών σωματείων ,εμπορικών συλλόγων , εθελοντικών ομάδων , εκπροσώπων του τουρισμού , μεμονωμένων κατοίκων όλου του επαγγελματικού φάσματος και ηλικιακών κατηγοριών.

Πλέον επαφίεται στην διαχειριστική τακτική της δημοτικής αρχής

η αξιοποίηση της ευρείας συναίνεσης των κατοίκων ώστε να καταφέρουμε βήματα πιο μπροστά από ότι μέχρι τώρα, πετυχαίνοντας απτά αποτελέσματα στη βελτίωση της δημόσιας Υγείας που είναι αναγκαία και απαραίτητα για την περιοχή μας που θέλει επιτέλους να θέσει βάσεις για ουσιαστική ανάπτυξη !

Ακολουθεί το κείμενο του αιτήματος και ο αριθμός πρωτοκόλλου της κατάθεσής του.