Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 18, 2026

Scroll to top

Top

Κάτι διαφορετικό σήμερα.

Κάτι διαφορετικό σήμερα.
KefaloniaNews

Ο δάσκαλος του Elvis Presley στο Λύκειο του είπε ότι δεν μπορούσε να τραγουδήσει.”  .O Albert Einsntei άρχισε να μιλάει όταν ήταν 4 ετών Μετά στο σχολείο, οι δάσκαλοι και οι γονείς του νόμιζαν ότι είχε πρόβλημα.
Αποβλήθηκε από το σχολείο και αργότερα απέτυχε στις εξετάσεις να μπει στο Swiss Polytechnic Institute στη Ζυρίχη. Ο Walt Disney απολύθηκε από εφημερίδα γιατί “δεν είχε φαντασία ούτε καλές ιδέες.” Οι ατζέντηδες modeling της Marilyn Monroe θεωρούσαν ότι έπρεπε να ακολουθήσει καριέρα ως γραμματέας.  Οι δάσκαλοι του Beethoven θεωρούσαν ότι είναι ανεπίδεκτος στο βιολί, κι ότι ποτέ δε θα μπορούσε να τα καταφέρει ως συνθέτης.  Οι δάσκαλοι του Thomas Edison είπαν ότι ήταν “πολύ χαζός για να μάθει οτιδήποτε.”
Τελικά ήταν αυτός που κατασκεύασε τον ηλεκτρικό λαμπτήρα. Ο Mahatma Gandhi φοβόταν να μιλήσει δημόσια, και κατά τη διάρκεια της πρώτης του υπόθεσης εγκατέλειψε την αίθουσα του δικαστηρίου. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να πιστέψει ότι η κρίση είναι πιο μεγάλη από σένα.