Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 19, 2024

Scroll to top

Top

Επίσκεψη Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέρμηγκας» στη Γερμανία.

Επίσκεψη Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέρμηγκας»  στη Γερμανία.
KefaloniaNews

Στα πλαίσια της εποικοδομητικής συνεργασίας του Δήμου Κεφαλονιάς με την περιοχή Rhein Neckar Kreise, σας ενημερώνουμε ότι η χορευτική ομάδα (12 χορευτές και 2 συνοδοί) του  Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέρμηγκας» επισκέπτονται τη Γερμανία από 23 έως 27 Ιανουαρίου 2014 .

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της πολιτιστικής αποστολής έχει ως εξής :

–         Παραλαβή των Μελών από το Αεροδρόμιο της Frankfurt.

–         23/1 : Δεξίωση Υποδοχής από τον Α/Δήμαρχο Dr.Torsten Fetzner και ακολούθως περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης Weinheim.

–         24/1 : Δεξίωση στην Heidelberg και ξενάγηση στην παλαιά πόλη.

–         25/1 :  Συμμετοχή στους εορτασμούς κοπής της Βασιλόπιτας και ξενάγηση στους δύο πύργους του Weinheim.

–         26/1 : Ημερήσιο Workshop με τη συνεργασία των Γερμανικών Πολιτιστικών Συλλόγων και του Κεφαλονίτικου Συλλόγου.

Τα έξοδα διαμονής , διατροφής και φιλοξενίας καλύπτονται από τη Γερμανική πλευρά και η δραστηριότητα του Συλλόγου «Μέρμηγκας» είναι η πρώτη στην ιστορία των αποστολών του, που αφορά χώρα του εξωτερικού.

Η Δημοτική Σύμβουλος του Weinheim κ.Stella Kirgiane – Efremidis επιμελήθηκε την αποστολή, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων κ.Σοφία Γαρμπή, ενώ το συντονισμό της Συνεργασίας του Δήμου Κεφαλονιάς με την περιοχή του Rhein Neckar Kreis έχει ο Α.Δήμαρχος Πολιτιμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

Ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης ευχαριστεί την κ.Κυργιάννη και όλους  τους Γερμανούς Αξιωματούχους που συμμετέχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα, για την πολύτιμη συνεργασία τους και ευχόμενος «Καλό Ταξίδι και Καλή Επιτυχία» στα Μέλη του «Μέρμηγκα», ελπίζει σύντομα και άλλοι θεσμικοί Φορείς να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες, που με επιμέλεια και προγραμματισμό δημιουργούνται.

mermi1