Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 16, 2026

Scroll to top

Top

ΕΔΕ Χρυσοχοΐδη για το «χριστουγεννιάτικο γλέντι» στον Ερυθρό Σταυρό

ΕΔΕ Χρυσοχοΐδη για το «χριστουγεννιάτικο γλέντι» στον Ερυθρό Σταυρό
KefaloniaNews

Ούτε σε τριτοκοσμική χώρα τέτοια κατάντια. Μέρα εφημερίας στον Ερυθρό Σταυρό και η διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου έχει στήσει γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο του νοσοκομείου, οι χορευτές τα δίνουν όλα -ανάμεσά τους φυσικά και η ίδια η διοικήτρια- και από πίσω περνάνε φορεία με τους ασθενείς. Οπως καταγγέλλει μάλιστα ο @pavpol2222 η … χορεύτρια Διοικήτρια είχε εκδιωχθεί επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ από το νοσοκομείο Ελενα και τώρα «έχει στήσει πανηγύρι απευθείας αναθέσεων και πελατειακών μετακινήσεων στο ιστορικό νοσοκομείο του Ερυθρού». Λέμε κάθε φορά «δεν υπάρχει παρακάτω» στην ξεφτίλα αυτής της κυβέρνησης και τελικά υπάρχει και παρακάτω και πιο κάτω από το παρακάτω…και ακόμα παρακάτω. https://x.com/AretiAthanasiu/status/1740761146724901005?s=20 (ΣΗΜ.: εκτός από την διοικήτρια και οι τραγουδιστές είναι Κεφαλλονίτες, οι αδελφοί Καραβιώτη).

 

ΕΔΕ Χρυσοχοΐδη για το «χριστουγεννιάτικο γλέντι» στον Ερυθρό Σταυρό

Διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, διατάχθηκε από τον Υπουργό Υγείας, κ. Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο», για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.