Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | May 1, 2024

Scroll to top

Top

Δηλώσεις Σπ. Σπύρου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Δηλώσεις Σπ. Σπύρου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα
KefaloniaNews

Θέλω να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τις Επτανήσιες και Επτανήσιους που επέλεξαν να ψηφίσουν το συνδυασμό μας, καθώς και τους υποψήφιους – μέλη του συνδυασμού μας, όπως και τους συνεργάτες μου σε αυτό το δύσκολο αγώνα που δώσαμε για την Περιφέρειά μας.

Είναι πλέον κατανοητό σε εκείνους που αγωνίστηκαν μαζί μας ότι η  διακυβέρνηση της Περιφέρειας δεν είναι υπόθεση ενός ατόμου ή ενός συνδυασμού αλλά πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια.

Το μήνυμα των εκλογών είναι σαφές: Ο κόσμος ζητεί από όλους εμάς να προχωρήσουμε με συναίνεση, συνεργασία και σύνθεση απόψεων, με στόχο την ενδυνάμωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τη συνέχιση των έργων, το σχεδιασμό του μέλλοντος πάνω σε ρεαλιστικές βάσεις.

Οι πολίτες αναγνώρισαν ότι – σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε – καταφέραμε να θεμελιώσουμε το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας σε σωστές βάσεις, να σταθούμε όρθιοι, να πράξουμε το καλύτερο δυνατό για την Περιφέρειά μας, να εργαστούμε αδιάκοπα, με συνέπεια και ήθος χωρίς να «εμπορευτούμε» τις ελπίδες του λαού και να δώσουμε υποσχέσεις.