«Βροχή» οι συμβάσεις για εκτέλεση έργων σε Κεφαλονιά και Ιθάκη
«Βροχή» οι συμβάσεις για εκτέλεση έργω στην Κεφαλονιά αλλά και στα άλλα νησιά. Είδατε τι κάνουν οι εκλογές; Πρέπει παραμονές εκλογών να γίνονται τα περισσότερα έργα και οι παροχολογίες; Γιατί; Ποιος μπορεί να απαντήσει; Είναι ένα αιώνιο ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί ποτέ μέχρι σήμερα, έτσι είναι η πολιτική, θα μου πείτε. Η ψυχολογία των έργων στο παραπέντε.
Οι «συμβάσεις» όμως αυτές κρύβουν και μια έκπληξη. Θα «διορθωθεί» ο δρόμος Αργοστόλι – Αεροδρόμιο. Επιτέλους!!!! Μη νομίζετε τίποτα σπουδαία πράγματα. Αναβάθμιση γράφει το δελτίο τύπου, τι είδους αναβάθμιση τώρα θα γίνει σ’ αυτό τον δρόμο που είναι έτοιμος να καταρρεύσει, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Ιδιαίτερα στη Λάσση την περιοχή με τα μαγαζιά, και τη Λάσση της κατηφόρας προς το Αργοστόλι. Πασαλείμματα, ας είμαστε ειλικρινείς ο δρόμος αυτός δεν φτιάχνεται με 130.00 ευρώ. Η λύση είναι να φτιαχτεί ο δρόμος παράκαμψης προς την Κρανιά, η μόνη λύση.
Αλλά, εκεί θέλει γερή χρηματοδότηση, πρόκειται για μεγάλο έργο.
Έτσι, λοιπόν ήρθαν οι πρωτοχρονιάτικοι μποναμάδες από την Περιφέρεια. Οπότε ο κ. Περιφερειάρχης θα υποδεχθεί τον νέο χρόνο με ψηλά το κεφάλι. Υπάρχει όμως και ένα άλλο ερώτημα. Θα γίνουν όλ’ αυτά ή θα μπλέξουμε με την γραφειοκρατία. Εδώ πέντε χρόνια περάσανε από τους σεισμούς και ένα σχολείο δεν φτιάξανε, ακόμα περιμένουμε.
Τι βάσανο κι αυτό.
Σ.Α.
ΥΓ: Η φωτογραφία του Θόδωρου, μη μου πείτε ότι δεν κρύβει κάτι το ειρωνικό.


