Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | May 5, 2024

Scroll to top

Top

Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη

Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη
KefaloniaNews

Σήμερα Δευτέρα 22/1 στις 18:00 στο θέατρο Κέφαλος προσκαλούμε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους απασχολούμενους στον τουριστικό κλάδο σε μια διαφορετική παρουσίαση που αφορά την Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη.
👉Παρουσιάζουμε τι ακριβώς είναι ο βιώσιμος τουρισμός και γιατί σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη οι επιχειρήσεις να υιοθετήσουν βιώσιμες πρακτικές.
👉Περιγράφουμε κάποιες απλές πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις ώστε να βελτιώσουν τη βιώσιμη λειτουργία τους προς όφελος του περιβάλλοντος εξοικονομώντας ταυτόχρονα οικονομικούς πόρους.
👉Δίνουμε την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να γνωρίσουν περισσότερο τους πελάτες τους και τη συμπεριφορά τους μέσα από καθημερινά παραδείγματα.
👉Παρουσιάζουμε πρακτικές συμβουλές βασισμένες σε έρευνες από το επιστημονικό πεδίο των συμπεριφορικών οικονομικών (Behavioral economics) με εφαρμογή στο marketing προϊόντων και υπηρεσιών που αν εφαρμοστούν σωστά, μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας των τουριστικών επιχειρήσεων με την ταυτόχρονη βελτίωση της βιωσιμότητάς τους.
Σας περιμένουμε στο Θέατρο Κέφαλος, αύριο Δευτέρα 22/1 στις 18:00 για να συζητήσουμε μαζί όλα τα παραπάνω θέματα.