Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | May 11, 2024

Scroll to top

Top

Ήταν όλοι τους υπέροχοι….. (Έγινε νέα συμπλήρωση του κειμένου)

Ήταν όλοι τους υπέροχοι…..  (Έγινε νέα συμπλήρωση του κειμένου)
KefaloniaNews

Ήταν όλοι τους υπέροχοι. Μια συζήτηση που θα μείνει στην ….ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου για την ποιότητα, για την ….χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις, ωστόσο υπήρχαν διαφωνίες, όπως από την ΛΑ.ΣΥ όπου χαρακτήρισε το ψήφισμα άνευρο και χωρίς τη συμμετοχή των εργαζομένων. Αντιρρήσεις υπήρξαν και από τον Αλ. Παντελειό. Η αλήθεια είναι ότι το ψήφισμα που διάβασε ο Δήμαρχος χρειάζεται κάποιες ….ερμηνείες να δοθούν. Θα πρέπει το ψήφισμα (πιστεύω ότι θα μας σταλεί) να είναι περισσότερο συγκεκριμένο.
Τραγικό πρόσωπο ο Βουλευτής κ. Π. Καππάτος, προσπάθησε να σώσει την κυβέρνηση του, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τις ελλείψεις του Νοσοκομείου, παρουσιάζοντας μια εικόνα ….«επιδιόρθωσης». Μην περιμένετε να λειτουργήσει η ΜΕΘ, παρ’ όλο που κάποιοι με είχαν διαβεβαιώσει το αντίθετο (ονόματα δεν δημοσιεύω). Ακούστηκαν τόσα πολλά για τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Ακόμα κι όσοι υποστηρίζουν την κυβέρνηση, ήταν άκρως αυστηροί στις ομιλίες τους για τις ελλείψεις του Νοσοκομείου.
Έτσι λοιπόν, ήταν εκεί Σύσσωμο το Νοσοκομείο, Διοικητής, Εργαζόμενοι, Γιατροί, ο Ιατρικός Σύλλογος (επιτέλους αρχίζει να τα βλέπει από τη σωστή μεριά τα πράγματα ο Σύλλογος).
Παρουσία όλων αυτών έγινε μια συζήτηση με ποιοτικά χαρακτηριστικά, για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια. Το ψήφισμα, δεν το ψήφισε μόνο η ΛΑ.ΣΥ δια στόματος Γιάννης Κουρούκλη. Έχει δικό της ψήφισμα όπου θα μας σταλεί προς δημοσίευση. Η πρωτοβουλία της συζήτησης ήταν του Νίκου Ανουσάκη.
Ήταν πράγματι, όλοι τους υπέροχοι!!!

ΥΓ: Επειδή τούτες τις μέρες που πέρασαν είχα μια δική μου εμπειρία με το Νοσοκομείο, ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά, όπως θεωρούν κάποιοι να λένε  “το Νοσοκομείο και τα μάτια σας”, υπάρχει όμως ένα αλλά….. (Πολλά από αυτά τα “αλλά” ακούστηκαν στη συνεδρίαση).

ΥΓ: Από τα κόμματα ήταν μόνο το ΚΙ.ΝΑΛ

Όποιος έχει υπομονή μπορεί ν’ ακούσει τις εισηγήσεις όλων. Στην αρχή της συνεδρίασης  συζητήθηκε το θέμα με το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ,  όπου ζητούν να μεταφερθεί εκεί το Ειδικό Σχολείο Περατάτων.