Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 22, 2026

Scroll to top

Top

Ήρθαν τ’ αφεντικά για το ξεπούλημα.

Ήρθαν τ’ αφεντικά για το ξεπούλημα.
KefaloniaNews

Ήρθαν τα αφεντικά της Fraport να ελέγξουν τι θα αγοράσουν. Η υποδοχή από μεριάς του Δήμου ήταν κάτι παραπάνω από φιλική. Μόνο κόκκινα χαλιά δεν έστρωσε για να περάσουν, αλλά δεν πειράζει «πάτησαν» το κόκκινο χαλί στην αίθουσα του Δημαρχείου όπου …. νάσου οι χαιρετούσες, νάσου τα φιλιά, νάσου τα ηλίθια χαμόγελα που επικρατούν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όλα όσα συζητήθηκαν – όλα; – γράφει το δελτίο τύπου που μας έστειλε ο Δήμος. Ο Διον. Λυκούδης και ο Ευάγγελος Κεκάτος σιγοντάριζαν τον Δήμαρχο, ο οποίος πριν λίγες μέρες στην παράσταση από τους φορείς για τον αποχαρακτηρισμό της Κεφαλονιάς από σεισμογενή περιοχή, ο Αλέξανδρος υπεραμύνθηκε της  πώλησης  του Αεροδρομίου για να γίνουν επενδύσεις και να το…… «μεγαλώσουν».

Έτσι, λοιπόν, τα μεγάλα αφεντικά ήρθαν ανενόχλητα από το «κίνημα» ούτε μια διαμαρτυρία δεν έγινε γι αυτή την επίσκεψη. Αλλά, πώς να γίνει, εφόσον το κρατούσαν μυστικό. Σε άλλες περιοχές διέρρεε το γεγονός της επίσκεψης και υποδεχόντουσαν αναλόγως  τα «αφεντικά».

Καλώς τους δεχθήκαμε, όχι εμείς βεβαίως βεβαίως, αλλά ο Δήμος.  Σίγουρα όλ’ αυτά μας φέρνουν αηδία.

Σπ. Αλεβιζόπουλος

ΥΓ: Διαβάστε το άρθρο παρακάτω «Νόμιμη Ληστεία» λες και είχα ένα προαίσθημα ότι κάτι θα συμβεί και το δημοσίευσα.

arkas13