Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | November 13, 2025

Scroll to top

Top

Ξέσπασμα Αλυσανδράτου για τον Μύρτο….

KefaloniaNews

♦ Η αγωνία του προέδρου πριν την απαρτία.

♦ Καθώς όλοι, μα όλοι σνομπάρουν κοτζάμ Δημοτικό Συμβούλιο και δεν έρχονται στην ώρα τους.

♦ Αυτό πως λέγεται;

♦ Ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς.

♦ Δεν είναι κάτι νέο.

♦ Είναι μια μόνιμη κατάσταση που όπως φαίνεται δεν διορθώνεται..

♦ Ούτε καν έχει το θάρρος της …. αργοπορίας του και να ζητήσει συγνώμη.

♦ Που τέτοιες ευγένειες.

♦ Μέχρι εκεί που παρακολούθησα είχε κάποιο επίπεδο.

♦ Δυο ψηφίσματα εγκρίθηκαν.

♦ Και μάλιστα της αντιπολίτευσης.

♦ Και μάλιστα της αριστεράς.

♦ Για τους πλειστηριασμούς και για τον ….πόλεμο.

♦ Ναι, ρε παιδά, η Ν.Δ. …….η πλειοψηφία, θέλω να πω ενέκρινε ψήφισμα, με βαριά καρδιά πρέπει να πω, για την επέμβαση των τριών δυνάμεων εναντίον της Συρίας.

♦ Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης.

♦ Αν αυτό δεν είναι έκπληξη.

♦ Αλλά, όπως έγραψα, με βαριά καρδιά.

♦ Με κάποιες τροποποιήσεις εγκρίθηκε.

♦ Για τους πλειστηριασμούς που το πρότεινε ο Μάκης Δημητράτος.

♦ Εγκρίθηκε κι αυτό με κάτι τροποποιήσεις.

♦ Η Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε δικό της για τους πλειστηριασμούς.

♦ Όλα αυτά βέβαια με πολύ συζήτηση και διαφωνίες απ’ όλες τις πτέρυγες.

♦ Παράπονα από τον Αραβαντινό που η Δημοτική Αρχή ήταν ….εξαφανισμένη από την επίσκεψη του 6ου ΥΠΕ στο Μαντζαβινάτειο. .

♦ Ένα πολύ σοβαρό θέμα έβαλε ο Γεράσιμος Παπαναστασάτος.

♦ Πρόκειται για έναν καινούργιο νόμο για την υποχρεωτική εκπαίδευση σε προνήπια.

♦ Το νόμο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ τον «πάσαρε» και άντε εσύ εφάρμοσε τον, όπως είπε.

♦ Ο νομοθέτης προέβλεψε, στον νόμο αυτόν πρέπει να υπάρχει και θετική εισήγηση του εκάστοτε προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας.

♦ Η Κέρκυρα δεν μπήκε μέσα στον νόμο αυτό για τα προνήπια, διότι υπήρξε αρνητική τοποθέτηση του επικεφαλής της Πρωτοβάθμιας, στην Κέρκυρα.

♦ Η Κεφαλονιά όμως είναι μέσα και αυτό οφείλεται στην θετική τοποθέτηση της κ. Τοτόλου, προϊσταμένης της Πρωτοβάθμιας, εδώ στην Κεφαλονιά.

♦ Έξαλλος ο Παπαναστασάτος με την κ. Τοτόλου, ποιον ρώτησε από το Δήμο αφού δεν έχουμε τις κατάλληλες κτιριακές υποδομές.

♦ Δημιουργείται σοβαρό θέμα με τους παιδικούς σταθμούς όπως και τους ιδιωτικούς.

♦ Θα ακούσετε φίλοι μου τι είπε ο κ. Παπαναστασάτος, αλλά έχω την εντύπωση ότι η στοχοποίηση της κ. Τοτόλου έγινε ……οργανωμένα.

 

♦ Ένα θέμα που θα μπορούσε να λυθεί στα γραφεία του Δημαρχείου και στη συνεννόηση με τον Δήμαρχο, βγήκε στα … μανταλάκια.

♦ Ο Δήμαρχος είπε ότι ψάχνει να βρει την Τοτόλου.

♦ Τόσο δύσκολο;

♦ Είναι ένα θέμα σοβαρό.

♦ Αφορά μικρά παιδιά.

♦ Αφορά γονείς και νηπιαγωγούς που τους δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα….

♦ Τώρα, γιατί η κυβέρνηση προχώρησε σε μια τέτοια νομοθέτηση, άβυσσος η ψυχή της …..κυβέρνησης και του κ. Γαβρόγλου, αν έχει.

♦ Εκεί, στον ΣΥΡΙΖΑ οι αγαπητοί κατά τα άλλα σύντροφοι, τι λένε;

♦ Μια πολύ καλή ενημέρωση έκανε ο κ. Γάκης για τον Μύρτο.

♦ Μετά από παρέμβαση του Διον. Μινέτου

♦ Μια πονεμένη ιστορία….

♦ Πολλοί είναι αυτοί που αμφιβάλουν αν ποτέ λειτουργήσει «κανονικά» ο Μύρτος.

♦ Γίνονται προσπάθειες, αλλά και πάλι είναι χλωμά και ρευστά όλα.

♦ Ήταν δικαιολογημένη η παρέμβαση του προέδρου στο τέλος. .

♦ Ήταν για να βγάλει κάποια απωθημένα του ο Πρόεδρος προς τον Μάρκο Κοτσιλίνη.

♦ (Δεν είπε όνομα, τον φωτογράφισε).

♦ Πάντως έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει δίκιο.

♦ Φώναξε με στεντόρεια φωνή τα εξής: Όταν θα καταλάβουνε , οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι Πυλαρινοί και όλοι οι Κεφαλονίτες τι ζημιά έχει κάνει στον Μύρτο και την Κεφαλονιά το Προεδρικό Διάταγμα τότε θα κινητοποιηθούν όλοι εναντίον αυτού κι αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει. Το λέω αυτό και σαν Πυλαρινός.

♦ Δύσκολη υπόθεση φίλοι μου.

♦ Θυμάμαι τότε ότι όλοι αποθέωναν τον Μάρκο για την απόφαση του.

♦ Σήμερα, γιατί έχουν εξελιχθεί οι εξελίξεις αρνητικές για τον Μύρτο;

♦ Γιατί δεν μπορούν να έχουν μια παραλία, την καλύτερη παραλία του κόσμου, προσβάσιμη;

♦ Τι συμβαίνει;

♦ Ποιος θα μας ενημερώσει.

♦ Επιτέλους.

♦ Ρίχνετε κουβάδες λάσπη προς τον Μάρκο Κοτσιλίνη για το θέμα αυτό.

♦ Μιλήστε επιτέλους!!!!

♦ Ακούστε τι είπε ο κ. Γάκης.

 

♦ Πάλι «σφάχτηκαν» για τον κληροδότημα Τυπάλδου.

♦ Πάλι παράπονα από τον Αραβαντινό που ο Δήμος δεν βάζει την παράταξη του σε ….συμβούλια.

♦ Σε Διοικητικά συμβούλια δηλαδή.

♦ Για κάποιο θέμα , ο Ανουσάκης έκανε έναρξη ομιλίας με έναν τέτοιο τρόπο που ….ανατρίχιασε όλη η αίθουσα, μ’ αυτά που’λεγε.

♦ Αυτό το παιδί όταν μιλάει όλοι κάτι παθαίνουν.

♦ Θα τρίζουν τα κόκαλα του σκηνοθέτη ……Αγγελόπουλου με όσα είπε.

♦ Νυχτερίδες, σκοτάδι, όμορφα δέντρα.

♦ Αχ Νίκο μου, με εμπνέεις.

♦ Πάλι για τα Σπήλαια.

♦ Πάλι υποσχέσεις.

♦ Για το θέμα αυτό η μεν αντιπολίτευση έχει εξαντλήσει (έχω την εντύπωση) την παρέμβαση της.

♦ Παρόλα αυτά όλοι παραπονούνται για τα Σπήλαια σε ό,τι έχει σχέση με τη λειτουργία τους.

♦ Ιδιαίτερα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος.

♦ Αυτά φίλοι μου.

♦ Αν ξέχασα κάτι την Τετάρτη.

♦ Αύριο είναι πρωτομαγιά.

♦ Πρώτα πάμε στην συγκέντρωση και μετά για λουλούδια.

♦Πάμε παρακάτω!!!

Μέσα σε 25 ημέρες πρέπει να κλείσουν 88 προαπαιτούμενα

Τρέλα…..

Σε 25 ημέρες πρέπει να κλείσουν 88 προαπαιτούμενα…

Οι θεσμοί επιστρέφουν στην Αθήνα στις 14 Μαΐου για να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις για την τέταρτη αξιολόγηση, η οποία και θεωρείται προϋπόθεση για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους. Θα έχουν περιθώριο έως τις 24 Μαΐου, όταν συνεδριάζει εκ νέου το Eurogroup, ώστε να συμφωνήσουν για τα 88 προαπαιτούμενα όπου καταγράφονται καθυστερήσεις.

Η ζωή στην Ελλάδα είναι τα προαπαιτούμενα….τίποτα άλλο!!

Οι περικοπές που τρομάζουν την κυβέρνηση…

Σε αναζήτηση… νέου κοινωνικού πακέτου βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο και κυρίως το υπουργείο Εργασίας, καθώς πέραν των διατυπώσεων περί καθαρής εξόδου, η κυβέρνηση δεν φαίνεται να κερδίζει στη μεταμνημονιακή εποχή οτιδήποτε ουσιαστικό θα μπορούσε να αντισταθμίσει τη μείωση των συντάξεων το 2019 και του αφορολόγητου ορίου έστω το 2020.

Οι εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Ευρωπαίων δανειστών φαίνεται πως «καίνε» τις ελπίδες για ελάφρυνση –όχι του χρέους– αλλά των κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί περισσότερο από τα 8 χρόνια μνημονιακών περικοπών.

Χρυσή Αυγή, τέλος, στην Κρήτη…

Έκλεισαν και τα τελευταία γραφεία της…

«Καθαρή» από γραφεία της Χρυσής Αυγής είναι πλέον η Κρήτη, καθώς ο χώρος που διέθετε η τοπική οργάνωση Ηρακλείου αποτελεί πλέον παρελθόν.

Μάλιστα τα γραφεία του Ηρακλείου αφαιρέθηκαν και από τον ιστότοπο της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Όπως σημειώνει το jailgoldendawn.com, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο είχαν χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο επιθέσεων.

Μέλη της τοπικής είχαν καταδικαστεί για επίθεση σε ομάδα αντιφασιστών στον Ζαρό Ηρακλείου, τον Νοέμβριο του 2012.

Ανοίγει η συζήτηση για την ημερομηνία των εκλογών.

Κάλπες στο τέλος της τετραετίας, το φθινόπωρο του 2019, οι οποίες ενδεχομένως να συμπέσουν και με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι το πιο πιθανό εκλογικό σενάριο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Η συζήτηση για τις εκλογές έχει ανοίξει εδώ και καιρό και στο εσωτερικό της κυβέρνησης, εκτός από τη ΝΔ που ζητάει προσφυγή στις κάλπες σχεδόν σε κάθε ανακοίνωση και δήλωση των στελεχών της.

Σήμερα, μάλιστα, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ1 επισήμανε ότι οι εκλογές έχουν δεδομένη ημερομηνία και πρέπει να γίνουν στην ώρα τους και «η ώρα τους είναι με τη συμπλήρωση της τετραετίας».

Δεν παρέλειψε, ακόμη, να επισημάνει ότι δεν αποκλείεται η ημερομηνία να «κουμπώσει» μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλαδή στις 13 Οκτωβρίου του 2019.

Την ίδια ημερομηνία αναφέρει ως την πιο πιθανή και η εφημερίδα Realnews σε σημερινό της ρεπορτάζ, στο οποίο επισημαίνει ότι αυτή ήταν η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα κατά την τελευταία συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του κόμματος.

Κουτσούμπας: Δεν χωρούν μαζί λαός με καπιταλιστές.

“Ποτέ και πουθενά τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, του λαού, δεν είχαν τίποτε το κοινό με τα συμφέροντα της αστικής τάξης, του κεφαλαίου, ακόμα και σε στιγμές ξενικής κατοχής και σκλαβιάς. Εργατική τάξη, λαός – με καπιταλιστές, μονοπώλια, ιμπεριαλισμό, δε χωρούν μαζί. Δεν πορεύονται στην ίδια γραμμή. Και κάθε παραβίαση της κόκκινης γραμμής που χωρίζει τα συμφέροντά τους είναι πάντα σε βάρος της εργατικής τάξης, του λαού.”

Το παραπάνω ανάφερε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε αποψινή του ομιλία στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, «στο θυσιαστήριο της Λευτεριάς όπου την Πρωτομαγιά του 1944 γράφτηκε μια από τις λαμπρές σελίδες στην ιστορία του Εργατικού και Κομμουνιστικού Κινήματος… Διακόσιοι πρωτοπόροι αγωνιστές, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, για δύο ολόκληρες ώρες, πάλευαν με το θάνατο, τραγουδώντας».

Επιβεβαιώνει το τηλεφώνημα στον Τζανακόπουλο ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη η καταγγελία του Δημήτρη Τζανακόπουλου για το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από τον επιχειρηματία.

Ωστόσο, το περιβάλλον Μαρινάκη δίνει μία πολύ διαφορετική εκδοχή του περιστατικού, κάνοντας λόγο για μία «άκρως τυπική συνδιάλεξη».

.Η Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ, η off shore που χρηματοδοτεί φιλικό Τύπο και οικογένεια Μητσοτάκη, -μέχρι και τα λεφτά της UNICEF έφαγαν – κι όμως σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ σιωπή. Άκρα της διαπλοκής σιωπή.

Ένας μιντιακός οχετός, μία μιντιακή δικτατορία. Από το 1996, όταν ο αλήστου μνήμης Σημίτης εξαγόρασε όλους τους μεγάλους εκδότες και τους παρέδωσε τη χώρα, μέχρι και σήμερα, με τις κίτρινες φυλλάδες του Ακραίου Κέντρου, τα κανάλια της σιωπής και τα νεοφιλελεύθερα τρολ του διαδικτύου σε παροξυσμό.

Καμία από τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1996 και μετά δεν διενεργήθηκαν σε συνθήκες πλουραλισμού και μιντιακής δημοκρατίας. Κι όμως, κάποιες λίγες φορές το ένστικτο των πολιτών υπερίσχυσε της γκεμπελικής προπαγάνδας. Ας ελπίσουμε

Θα μπορούσε να είναι θέμα συμβολισμών. Αλλά οι Έλληνες, που πεθαίνουν για σύμβολα, δεν θα έπρεπε να το κάνουν τόσο εύκολα γαργάρα (εκτός αν το ελληνικό βαθύ κράτος ελέγχει γερά όλα όσα πρέπει, οπότε ας πούμε ότι παίζει “εθνικό τουμπεκί”…). Πολύ απλά: δεν γίνεται κοτζάμ πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου να μιλάει μια γλώσσα ανύπαρκτη!

Κι όμως, έτσι ακριβώς έγινε! Αυτός ο ανθέλληνας ο Donald Tusk, επισκεπτόμενος τα Σκόπια (τελευταίο σταθμό της βαλκανικής τουρνέ του) είχε το θράσος να μιλήσει σε μια ανύπαρκτη γλώσσα: τα μακεδονικά. Με φόντο ένα ταμπλώ που έγραφε «δημοκρατία της μακεδονίας», στα αγγλικά αλλά και σ’ αυτήν την ανύπαρκτη γλώσσα. Αυτά, την ώρα που ένας έλληνας ογκόλιθος, ένας μαχητής υπουργός εξωτερικών, φυσάει και ξεφυσάει για να πουλήσει (στο εσωτερικό, μόνο εκεί υπάρχει αγορά) την εθνική επιμονή στην ανυπαρξία μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας, και την ελληνική απαίτηση για διαγραφή απ’ το σύνταγμα της republic of macedonia οποιασδήποτε αναφοράς σε οτιδήποτε «μακεδονικό».

Δείτε όμως τι πρόσθεσε ο αλιτήριος: …Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει απ’ το 2015. Τότε ήρθα εδώ εξαιτίας της προσφυγικής κρίσης. Από τότε, αυτός ο προσφυγικός δρόμος έκλεισε, και έτσι θα μείνει…

Πολύ κορδώνεται ο ογκόλιθος απέναντι στο μακεδονικό κράτος, ότι «αν δεν μας κάτσετε δεν θα μπείτε στο ΝΑΤΟ»!!! Δεν το ξέρει ότι τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ όχι απ’ την κεντρική είσοδο αλλά απ’ την αυλή;

Ασφαλώς και το ξέρει. Αλλά κάτι πρέπει να πουλήσει ο φουκαράς σαν επιτυχία, μη χαθούν τα κουκιά των μακεδονομάχων…

Και ενώ ο φιλοκυβερνητικός ευρωβουλευτής Κούλογλου υποστηρίζει, όχι λαθεμένα, ότι “στην Ευρώπη όλοι γελάνε μαζί μας” – και για “το όνομα μας είναι η ψυχή μας” – και ότι πρέπει οπωσδήποτε να λυθεί το θέμα του “ονόματος” για να δείξουμε ότι εκτός απ’ το να δημιουργούμε προβλήματα μπορούμε να λύνουμε και κανένα, πότε πότε, ο ογκόλιθος εξελίσσεται σε πετυχημένο συλλέκτη καταστροφών οποιασδήποτε λύσης…

Είναι ένα απ’ τα πολλά που η εθνική μυθολογία κρύβει. Ενώ το Μεσολλόγι το 1825 και το 1826 πολιορκούνταν απ’ την ξηρά και η μόνη δυνατότητα τροφοδοσίας των πολιορκούμενων ήταν απ’ την θάλασσα, οι Υδραίοι καραβοκύρηδες αρνούνταν να ναυλώσουν τα πλοία τους για την μεταφορά τροφίμων και πολεμοφοδίων προς τα εκεί αν, πέρα απ’ την πληρωμή, δεν έπαιρναν γη στην απέναντι Πελοπονησιακή ακτή. (Η σημερινή τοπωνυμία «ακτή Ύδρας» ανάμεσα στην Ερμιόνη και το Μετόχι είναι υπενθύμιση εκείνης της απαίτησης που, τελικά, ικανοποιήθηκε…).

Ή, οι θρυλικοί «έλληνες επαναστάτες», σταματούσαν να πολεμούν όταν τέλειωναν τα λεφτά με τα οποία πληρώνονταν (τα λεφτά των ευρωπαϊκών συνεισφορών από έλληνες αστούς αλλά και ευρωπαίους «φιλέλληνες») και δεν αναπληρώνονταν από παροχές «εθνικών γαιών»: επίσημες, γραπτές υποσχέσεις για μελλοντική έγγεια ιδιοκτησία, όταν θα φτιαχνόταν το ελληνικό κράτος…

Η πολιτική πρόσοδος, δηλαδή η εξασφάλιση ωφελημάτων (οικονομικών, νομικών, θεσμικών, ακόμα και σεξουαλικών) ανάλογα με την εγγύτητα του καθενός με τις «θέσεις εξουσίας» είναι η απόλυτη σταθερά του ελληνικού κράτους και της ελληνικής κοινωνίας εδώ και αιώνες. Μπορεί οι πολιτικές πρόσοδοι να μην ανήκουν στα χαρακτηριστικά του «καθαρού καπιταλισμού», αλλά ποιος είπε ότι ο καπιταλισμός μόνο σαν «καθαρός» μπορεί να υπάρξει;

Σε κάθε περίπτωση: οι πολιτικές πρόσοδοι είναι το γαλανόλευκο νήμα που συνδέει τους υδραίους καραβοκύρηδες του 1825 με τον (ενδεικτικά τον αναφέρουμε) … ελληνικό διαστημικό οργανισμό. Οσονδήποτε μικρός ή μεγάλος κι αν είναι ο ορίζοντας της πρόσφυσης σε δομές εξουσίας (πολιτικές, θρησκευτικές, στρατιωτικές, τοπικές, εθνικές, διεθνείς…) και της εξασφάλισης των ανάλογων οφελημάτων, η πολιτική πρόσοδος είναι η «οργανωτική αρχή» του ελληνικού κράτους.

Και είναι αυτή η «οργανωτική αρχή» που οδηγεί περιοδικά είτε σε χρεωκοπίες είτε σε «εμφυλίους» (δηλαδή σε αποκλεισμούς κάποιων από κάποιος άλλους απ’ αυτές τις «προσφύσεις» στις δομές εξουσίας). Στη διάρκεια της πιο πρόσφατης απ’ αυτές τις χρεωκοπίες οι τεχνοκράτες άλλων ευρωπαϊκών κρατών ανακάλυψαν αυτό το βαθύ εθνικό ιδεώδες. Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που το ανακάλυπταν: αν κοιτάξουν τα αρχεία των υπουργείων και των υπηρεσιών τους, θα βρουν εύκολα τα ντοκουμέντα όλων των προηγούμενων παρόμοιων ανακαλύψεων, σε ανάλογες χρεωκοπίες, «βοήθειες», επιτροπείες, ελέγχους και επιτηρήσεις. Στον 19ο και στον 20ο αιώνα…

Τι μπορείς να μάθεις ψάχνοντας.

(φωτογραφία: Είναι απόλυτα βλακώδες, και είναι απόλυτα made in greece. Ατενίζοντας το μέλλον ο ψεκασμένος σκύλος υπ.αμ., και μερακλώνοντας με ναυμαχίες στο Αιγαίο – όχι με γαλλικές φρεγάτες αλλά με μπιτσόμπαρα – αποφάσισε να δώσει προαγωγή στην Υδραία καραβοκύρισσα Μπουμπουλίνα, και να την κάνει «υποναύαρχο επί τιμή». Μπλιάχ!!!)

Η τελευταία εικόνα της Ελλάδας από το Διάστημα

Άγιε μου Πορφύριε!

Πραγματικός διάλογος που γίνεται με τα μάτια!

Βοήθησαν γι αυτές τις ειδήσεις:
http://www.efsyn.gr/ – huffingtonpost.gr/ – tribune.gr/ – nonews news.blogspot.gr/ – neaselida.gr/ – artinews.gr/- zoornalistas.blogspot.gr/ – www.imerodromos.gr/ –  documentonews.gr/ – tvxs.gr/ – sarajevo.gr – anoixtoparathyro.gr/ – antikleidi.com/ – /tripioevro.blogspot.gr/ – thefaq.gr/ – iefimerida.gr/ – newpost.gr/ – newsbeast.gr/ – thepressproject.gr/ – protagon.gr/ – altsantiri.gr/ – topontiki.gr/ – enimerosi24.gr – harddog-sport.blogspot.gr – info-war.gr/

Η Οδύσσεια σε μια πανέμορφη εκπαιδευτική Ψηφιακή ταινία.

Annie (1977) η ταινία το 1982