Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | February 9, 2025

Scroll to top

Top

Επιτέλους, ενημερώστε μας για τα Θέατρα.

Επιτέλους, ενημερώστε μας για τα Θέατρα.
KefaloniaNews

Για τα θέατρα  μας έχουν ακουστεί πολλά. Ο πολίτης αυτού του νησιού είναι ενημερωμένος από το «ράδιο αρβύλα», τις φήμες και τα όσα ακούγονται στα καφενεία. Το μεν Θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» γνωρίζουν ότι είναι λαβωμένο και ότι είναι άγνωστο το πότε θα λειτουργήσει. Μπορεί ο Άγγελος Κωνσταντάκη να λέει ότι τον Σεπτέμβριο θ’ λειτουργήσει , αλλά κανείς δεν τον πιστεύει, σκεπτόμενοι την γραφειοκρατία που επικρατεί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το ΜΑΡΚΑΤΟ στο Ληξούρι, εκεί τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Το θέατρο μέσα , όσοι το έχουν επισκεφθεί, έμειναν έκπληκτοι με τις καταστροφές που αντίκρυσαν. Τούτο το θέατρο δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ, μου είπε ένας ληξουριώτης. Υπερβάλλοντας συμπλήρωσε, πρέπει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή.

Υπερβολές βέβαια, αλλά δείχνει το μέγεθος της καταστροφής του ΜΑΡΚΑΤΟΥ.

Θα ήθελα να ρωτήσω πότε κι αν ασκηθεί δίωξη στην συμπαθή (για άλλους αντιπαθή) τάξη των εργολάβων. Τον εργολάβο ή στους εργολάβους που έφτιαξαν αυτή την κατασκευή. Δεν αναφέρομαι για το ΚΕΦΑΛΟ, αναφέρομαι για το ΜΑΡΚΑΤΟ. Για την  εγκληματική αυτή κατασκευή κάποιος δεν πρέπει να πληρώσει; Πάντα οι εργολάβοι απ’ όλες τις εξουσίες προστατεύονται, θα συνεχιστεί και με το ΜΑΡΚΑΤΟ;

Επί τη ευκαιρία το Θέατρο στα Διβαράτα, πρόκειται για το Πολιτιστικό Κέντρο, ένας υπέροχος χώρος που μένει ανεκμετάλλευτος. Κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ας βγουν επιτέλους οι αρμόδιοι, η ΚΕΔΗΚΕ στην προκειμένη περίπτωση, να μας ενημερώσει τι γίνεται με τα θέατρα μας. Ας βγουν οι βαρόνοι του Δήμου να μας ενημερώσουν, αν τα θέατρα μας θα λειτουργήσουν το χειμώνα. Θα είναι πλήγμα για τους αργοστολιώτες  να μην λειτουργήσει το Θέατρο.

markato3 markato

pilarostheatro