Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 19, 2024

Scroll to top

Top

Τι γίνεται επιτέλους με αυτόν τον τάφο;

Τι γίνεται επιτέλους με αυτόν τον τάφο;
KefaloniaNews

Αγαπητό kefalonia news,

παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σας σχετικά με τον τάφο στα Τζαννάτα και ομολογώ ότι είμαι μπερδεμένος.

Διαβάζω αξιόλογους συμπολίτες μας να καταφέρονται εναντίον του πολιτικού και υπηρεσιακού προσωπικού…

Διαβάζω για συναντήσεις των θεσμικών της Κεφαλονιάς με την αρμόδια Υπουργό που όμως ποτέ δε μάθαμε το περιεχόμενό τους…

Βλέπω δημοτικό συμβούλιο που δεν μπορεί να βρει άκρη για ένα θέμα που ακόμη και ο πιο άσχετος θα το θεωρούσε αυτονόητο…

Όλοι αυτοί που εξέλεξαν δεξιό βουλευτή και που τον λιβάνιζαν με αρθρογραφία και μετεκλογικά τώρα γιατί και σε ποιους φωνάζουν; Είναι γνωστό ότι έχουν ιδιαίτερα στενή συνεργασία.

Αφού έχουν το βουλευτή που θεωρούν κατάλληλο αλλά και το Δήμαρχο της επιλογής τους, γιατί δεν μπορούν να βρουν άκρη; Αυτοί είναι συνομιλητές της υπουργού που κατηγορούν, αυτοί είναι και οι αρμόδιοι να αλλάξει το υπηρεσιακό προσωπικό της Κεφαλονιάς αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του.

Και καλά, οι προηγούμενοι πολιτικοί άρχοντες το έθαψαν το θέμα. ΟΚ. Οι προ προηγούμενοι; Οι τωρινοί; Μα όλοι είναι ανίκανοι; Όλοι είναι ενάντια; Τι συμβαίνει επιτέλους; Δεν μπορούμε με διπλωματικές και πολιτικές οδούς να βρούμε άκρη τελικά … Ποια είναι αυτή η υπουργός που αρνείται τη μελέτη και για ποιο λόγο;;;

Μονάχα μη βγει πάλι ο Δήμαρχος και μας πει ότι θα προσφύγει στο ΣτΕ σχετικά γιατί θα μας έβρει κόλπος με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε… έλεος!

Τα πράγματα είναι απλά : θέλουμε ή δε θέλουμε την ανάδειξη του τάφου; Να μας πει ένας κερατάς ότι δε θέλει! Αφού όλοι θέλουμε, που κολλάμε; Υπάρχει πολιτική βούληση; Αυτή είναι και πάνω από την εκκλησία αν γνωρίζω καλά… Όλα τα άλλα είναι λόγια για να λέει ο καθένας τον πόνο του… Κρίμα πάντως για όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει αλλά κυρίως κρίμα για το νησί μας…

Μετά τιμής,
ΑΚ