Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | December 3, 2021

Scroll to top

Top

O ΠΑΕ Ατρόμητος καλοσωρίζει στην οικογένεια του τον Παλληξουριακό

O ΠΑΕ Ατρόμητος καλοσωρίζει στην οικογένεια του τον Παλληξουριακό
KefaloniaNews

O ΠΑΕ Ατρόμητος μεγαλώνει την οικογένεια του, κατά μιά Ακαδημία, καλοσωρίζει και εγκαινιάζει τον Παλληξουριακό. Το μέλλον του ποδοσφαίρου στο Ληξούρι προβλέπεται λαμπρό και η Ακαδημία του Παλληξουριακού βρήκε από χτες στήριξη στον Ατρόμητο. Προπονητές, τεχνικοί σύμβουλοι και σύσσωμη η ομάδα του Ατρομητού, σφράγισε επίσημα την συνεργασία της με την ομάδα μας και τα παιδιά του Ληξουριού έχουν έναν καλό λόγο να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, γιατί έχουν πλέον την ευκαιρία να μάθουν πολλά από τους κορυφαίους της Ελλάδας.

Διοίκηση, μέλη, ποδοσφαιριστές της ομάδας και της Ακαδημίας, γονείς, Αντιδήμαρχος, Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ και η ΕΠΣΚΙ μέσω του Αντιπροέδρου της κ. Θέμη Βαλσαμή, καλοσώρισαν χτες τους εκπροσώπους του Ατρόμητου, τον Τεχνικό Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής και υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών, κ. Αποστόλου Απόστολο, καθώς και τον προπονητής της Κ-13, κ. Ρίζο Σωτήρη.

Τόσο ο κ. Αποστόλου όσο και ο κ. Ρίζος εξέφρασαν την ικανοποιηση τους από την συνεργασία με τον Παλληξουριακό, χαρακτηρίζοντας τον “μεγάλη ομάδα”.

Τους παρευρισκόμενους στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου καλοσώρισε ο Γιάννης Ζάβαλης (Διοίκηση Παλληξουριακού), ενώ τον λόγο πήραν για έναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Παλληξουριακού κ. Στάθης Λυκούδης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Θέμης Βαλσαμής, ο Αντιδήμαρχος Παλλικής κ. Μοσχονάς.

Θα σταθώ για λίγο στον κ. Μοσχονά και αυτό επειδή δήλωσε “παλαιός ποδοσφαιριστής και φίλος του ποδοσφαίρου”. Λίγες ερωτήσεις μόνο προς τον κ. Αντιδήμαρχο… Πως ακριβώς στηρίζει το τοπικό ποδόσφαιρο; Με την απουσία του από τις Ημερίδες και Εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Παλληξουριακός και ο Εθνικός Κεφαλονιάς; Δεν έχει παρερευθεί ΠΟΤΕ! Πόσες φορές στήριξε το τοπικό ποδόσφαιρο, με την παρουσία του στους αγώνες που λαμβάνουν χώρα στο Γήπεδο Αγίου Αντωνίου και πόσες φορές αλήθεια τους στήριξε αγοράζοντας ένα εισητήριο για να παρακολουθήσει έναν αγώνα;;; Μιά ή δυό φορές στα τόσα χρόνια της Αντιδημαρχίας του; Και χτες στην ενημέρωση κάθισε λίγο στην αρχή και μετά, ως συνήθως, έφυγε!

Κατόπιν τον λόγο πήραν οι δυό καλεσμένοι, καλοσωρίζοντας επίσημα τον Παλληξουριακό. Αναφέρθηκαν στους στόχους και στην στρατηγική που ακολουθούν με τις Ακαδημίες, παρουσίασαν μέσω διαφανειών τις εγκαταστάσεις τους, αλλά και τις Ακαδημίες σε Ελλάδα και Μόνακο που συνεργάζονται και τόνισαν ότι “αν βρεθείτε κάποια από τα παιδιά του Παλληξουριακού στην Αθήνα για δυό-τρείς μέρες να ρθείτε να μας βρείτε και να προπονηθείτε κοντά μας για όσο μείνετε”.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο κ. Αποστόλου και ο κ. Ρίζος πρόσφεραν την φανέλα του ΠΑΕ Ατρόμητος σε έναν φανατικό Ληξουριώτη Φίλαθλο. Ο λόγος για τον Στέλιο Σταματελάτο. Ο κ. Σταματελάτος πριν αρκετές δεκαετίες που επέστρεψε από την Αθήνα στο Ληξούρι και άνοιξε το μαγαζί με τα μπιλιάρδα “Ζέφυρος”, στον Πεζόδρομο Λαμπράκη, είχε τοποθετήσει σε στρατηγικές θέσεις φωτογραφίες, φανέλες και κασκόλ του Ατρομητου. Ο ίδιος άνθρωπος στηρίζει τον Παλληξουριακό και παρακολουθεί όλους τους αγώνες του. Η συγκίνηση στα μάτια του δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν.

Ευχαριστούμε τον Ατρόμητο για την θετική του στάση και στήριξη απέναντι στην ομάδα του Ληξουριού. Μιά συνεργασία και μιά νέα σελίδα ξεκίνησαν για το μέλλον του ποδοσφαίρου στον τόπο μας και για αυτό συνέβαλε και ο προπονητής του Παλληξουριακού Σπύρος Παπαδάτος.

Ώρα για δουλειά λοιπόν και ευχόμαστε και η άλλη τοπική μας ομάδα, ο Εθνικός Κεφαλονιάς, να συνεχίσει την ανοδική του πορεία με σκληρή δουλειά.
Αριστέα Χαριτάτου

DSC_6760 DSC_6779 DSC_6793 DSC_6812 DSC_6822