Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ληξουρίου μετακομίζει
Από νωρίς σήμερα το πρωϊ και με την βοήθεια των γερανών “Βανδωρου” το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ληξουρίου, μαζεύει τα ….μπογαλάκια του και μετακομίζει Κεχριώνα.
Βλέπετε σε αυτον τον τοπο καποιοι τηρουν τις δεσμευσεις τους και αξίζει να τους αναφέρουμε. Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς κ. Δρακουλόγκωνας και Αντιδήμαρχος Ληξουρίου κ. Κατσιβέλης, είναι οι δυό άνθρωποι που πίεσαν και “έτρεξαν” τα όποια γραφειοκρατικά κολλήματα.
Έτσι σήμερα η Πυροσβεστική παίρνει την στέγη της, τα οχήματα της και τους ανθρώπους της και μεταφέρεται στον χώρο του ΚΤΕΟ, στον Κεχριώνα.
Μέχρι τελος της ερχόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο, θα πέσουν και τα μπετά στο παλιό πάρκινγκ του Παλληξουριακού και θα ξεκινήσει το στήσιμο της Παιδικής Χαράς.
Μιά “χαρά” για τα παιδιά εντός της πόλης, σε μιά υπέροχη τοποθεσία.
Αριστέα Χαριτάτου