Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | March 16, 2025

Scroll to top

Top

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΙΣΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΙΣΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
KefaloniaNews

Την Παρασκευή 4/2/22 στις 13.00 πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά (ΙΣΠ) προγραμματισμένο ραντεβού του Προέδρου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά κ. Παύλου Σκλαβούνου και του Υπεύθυνου του Tμήματος Αλληλεγγύης κ. Χρήστου Ριφιώτη με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά (ΙΣΠ) κ. Νικόλαο Πλατανησιώτη.
Θέμα της συνάντησης ήταν η διερεύνηση της συνεργασίας του ΙΣΠ με την Αδελφότητα αναφορικά με συντονισμένες και συγκεκριμένες δράσεις στον τομέα της Ιατρικής Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας, ενώ συζητήθηκε και η διαδικασία δημιουργίας Τράπεζας Αίματος από την Αδελφότητά μας.
Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα σύμπνοιας, δεδομένων των κοινών στόχων και έτσι άμεσα θα προγραμματιστούν για να ξεκινήσουν οι σχετικές δράσεις, για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα.