Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 18, 2025

Scroll to top

Top

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Juniors – Συνέντευξη

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Juniors – Συνέντευξη
KefaloniaNews

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή  04 Αυγούστου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ», η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Juniors u-19 Finals, που θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία του Άη – Χέλη, 04-06 Αυγούστου.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν η κα Ελένη Καζάκου, αναπληρώτρια  Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ο κος Θεόδωρος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, ο κος Φώτιος Αυγουστάτος, Πρόεδρος Σωματείου BV Ammos Κεφαλονιάς, η κα Ιωάννα Μαρκέτου, Σύμβουλος του Περιφερειάρχη για την ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, και ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος. Την παρουσίαση της συνέντευξης Τύπου έκανε η Δέσποινα Καρέκλα.

Επίσης μίλησαν και τέσσερις αθλητές  οι αδελφές Ελευθερία και Νικολέτα Φανιουδάκη, ο Κωνσταντίνος Βένιος και ο Ιπποκράτης Χρηστάτος.