Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | May 16, 2025

Scroll to top

Top

Στο Αργοστόλι ο υφ. Τέρενς Κουίκ.

Στο Αργοστόλι ο υφ. Τέρενς Κουίκ.
KefaloniaNews

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ Τέρενς Κουίκ θα παραστεί σήμερα Παρασκευή (04.08.17) και αύριο Σάββατο, στις εκδηλώσεις της 18ης εβδομάδας Αποδήμων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, που διοργανώνει η παγκόσμια Ομοσπονδία τους «Οδυσσεύς».

Το αντάμωμα των Ομογενών των δύο ιστορικών νησιών του Ιονίου Πελάγους είναι αφιερωμένο:

> Στον θαλασσοπόρο Ιωάννη Φωκά – Βαλεριάνο (Juan De Fuca), ο οποίος με Ισπανική αρμάδα ανακάλυψε τα ομώνυμα στενά που χωρίζουν το νησί του Βανκούβερ στον Καναδά από τις ΗΠΑ και

> Στα πρωτοποριακά προγράμματα του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών «Σταύρος Νιάρχος» του Πανεπιστημίου Simon Frazer Βανκούβερ Καναδά, στο οποίο προΐσταται ο Δρ. Ανδρέας Γερολυμάτος.

Ο Υφυπουργός θα παραστεί επίσης στην τελετή Ονοματοδοσίας του Αμφιθεάτρου του παλαιού κτιρίου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι σε «Αμφιθέατρο Γεράσιμος Δ. Αρσένης».