Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | February 9, 2025

Scroll to top

Top

Οι μικροί εξερευνητές της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης ξεκίνησαν

Οι μικροί εξερευνητές της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης ξεκίνησαν
KefaloniaNews

Ξεκίνησαν χτες το απόγευμα, οι καλοκαιρινές δράσεις της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης. Πενήντα παιδάκια από 5 έως 12 ετών, μαζεύτηκαν στον κήπο της Ιακωβατείου για να παίξουν και μέσα από το παιχνίδι να αγαπήσουν το βιβλίο και την ανάγνωση, να αναδείξουν ικανότητες και να αξιοποιήσουν δυνατότητες συνεργασίας και επικοινωνίας με την συνεργασία εθελοντών εκπαιδευτών της πολης μας.

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα, με συνεχόμενες δράσεις έως και τις 16 Σεπτέμβρη, με συντονίστρια την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας και αποκλειστικό δωρητή της διοργάνωσης το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και τη συμμετοχή και της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης (μία από τις 125 Βιβλιοθήκες της Ελλάδας που συμμετέχουν στην δράση)

Έτσι λοιπόν, τα παιδιά έγιναν οι “μικροί εξερευνητές” και αφού γνωρίστηκαν μεταξύ τους, έπαιξαν και το καταδιασκέδασαν….

Αριστέα Χαριτάτου

DSC_5289 DSC_5301 DSC_5314 DSC_5323 DSC_5349