Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | May 16, 2025

Scroll to top

Top

Ένα ματς διασκέδασης, ένα ματς παλαιμαχων.

Ένα ματς διασκέδασης, ένα ματς παλαιμαχων.
KefaloniaNews

Μεγάλο Σάββατο Σάμη και Καραβόμυλος χωρίστηκαν στην μέση και συναντήθηκαν στο γήπεδο Καραβομύλου για ένα ματς διασκέδασης, ένα ματς παλαιμαχων.

Όπως είχε αναφέρει ο Πρόεδρος του ΑΟΣ, Νίκος Ρασσιάς (ανάρτηση Σαββάτου), ο οποίος συμμετείχε στο ματς, πρόκειται για “μια πολύ παλιά παράδοση στη Σάμη περίπου από το 1970 έως κ το 2000 μπορεί κ πιο παλιά χωρίζονταν σε κάμπο (πίσω από το δημοτικό περίπου κ προς το κάμπινγκ ) κ η υπόλοιπη Προς το Λιμεναρχειο ήταν η παραλία κ γινόταν ιστορικά ματς ,κ είπαμε να την αναβιώσουμε αυτή τη παράδοση από δω κ πέρα με το νέο μας πλέον γήπεδο ,αλλά το κανονίσαμε τελευταία στιγμή κ φυσικά είναι για παλαίμαχους (πάνω από 40)!!!”

Κάποιοι παλαίμαχοι δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν λόγω υποχρεώσεων, οπότε στην σέντρα μπήκαν και νεολαίοι.

4 γκολάκια έφαγε ο Ζούμας και 7 ο Τσάγκος και ο αντικαταστατης του. Χρεη Διαιτησίας ο Νίκος Βουτσινάς, ο οποίος έδωσε και κίτρινες και κόκκινες κάρτες. Βοηθοί ο Πολυχρόνης Ζαχαράτος, ο Παντελής Περιβολάρης, ο Τέλης Αμούργης, ο Βαγγέλης Μιχαλάτος.

Ήταν όλοι τους απολαυστικοί !

Και του χρόνου !

Χρόνια Πολλά.

Αριστέα Χαριτάτου

 

DSC_1038 DSC_0778 DSC_0784 DSC_0797 DSC_0804 DSC_0811 DSC_0822 DSC_0930 DSC_0944 DSC_1000 DSC_1024 DSC_1038 DSC_1076