Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 16, 2024

Scroll to top

Top

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο
KefaloniaNews

Μέσα από τον φωτογραφικό φακό.

sputniknews.gr/

Αργεντίνιοι, Ρώσοι, Κολομβιανοί, Ιταλοί χορευτές έλαβαν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο που πραγματοποιήθηκε στο Μπουένος Άιρες, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα με τις φιγούρες τους, το πάθος τους, τα κοστούμια τους.

Το ζευγάρι από τη Ρωσία Dmitry Vasin και Sagdiana Khamzina στέφθηκαν νικητές στην κατηγορία «Stage» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο που διεξήχθη στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, εκεί όπου γεννήθηκε.

Το ζευγάρι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις χορευτικές του κινήσεις, συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος χώρες από όλο τον κόσμο, με τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να μας «ταξιδεύουν» στον κόσμο του Τάνγκο.

Το ζευγάρι από τη Ρωσία Dmitry Vasin (δεξιά) και Sagdiana Khamzina χορεύουν μετά από τη νίκη τους στην κατηγορία «Stage» του 16ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Το ζευγάρι από την Αργεντινή Federico Ibanez και Nuria Lazo διαγωνίζονται στην κατηγορία «Stage» στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 22 Αυγούστου του 2018.

Το ζευγάρι από την Αργεντινή Carlos Estigarribia και Dana Zampieri διαγωνίζονται στην κατηγορία «Salon» στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 21 Αυγούστου του 2018.

Όλα τα ζευγάρια Τάνγκο στη σκηνή, ενώ διαγωνίζονται στην κατηγορία «Stage» στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 22 Αυγούστου του 2018.

Το ζευγάρι από την Αργεντινή Juan Bulich (αριστερά) και Rocio Liendo διαγνωνίζονται στην κατηγορία «Stage» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 22 Αυγούστου του 2018.

Το ζευγάρι από την Αργεντινή Cristina Correa (δεξιά) και Leah Barsky διαγωνίζονται στην κατηγορία «Stage» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 22 Αυγούστου του 2018.

Οι χορευτές από την Κολομβία Valentin Arias Delgado (αριστερά) και Diana Franco Durango διαγωνίζονται στην κατηγορία «Stage» του 16ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 22 Αυγούστου του 2018.

Το ζευγάρι από τη Ρωσία Dmitii Kuznetsov και Olga Nikolaeva διαγωνίζονται στην κατηγορία «Stage» στον τελικό του 16ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 22 Αυγούστου του 2018.

Ο Manson Gerasimov από τη Ρωσία και η Agustina Piaggio από την Αργεντινή, εκπροσωπούν την πόλη Ρίο Γκράντε της Αργεντινής. Στιγμιότυπο από την παρουσία τους στον τελικό καθώς διαγωνίζονται στην κατηγορία «Stage», στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 22 Αυγούστου του 2018.

Οι Ιταλοί χορευτές τάνγκο Simone Facchini και Giogia Abballe συμμετέχουν στον τελικό της κατηγορίας «Stage» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 22 Αυγούστου του 2018.

Το ζευγάρι από την Αργεντινή Jose Salvo (δεξιά) και Carla Natalia Rossi διαγωνίζονται στην κατηγορία «Stage», στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 22 Αυγούστου του 2018.

Το ζευγάρι από την Αργεντινή Juan Cabral (αριστερά) και Anastasia Makarova διαγωνίζονται στην κατηγορία «Stage», στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 22 Αυγούστου του 2018.

Οι Simone Facchini και Gioia Abballe, εκπροσωπούν την πόλη Σόρα της Ιταλίας και διαγωνίζονται στην κατηγορία «Stage», στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 22 Αυγούστου του 2018.

Το ζευγάρι από τη Ρωσία Dmitry Vasin (δεξιά) και Sagdiana Khamzina διαγωνίζονται για τη νίκη στην κατηγορία «Stage», στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες στις 22 Αυγούστου του 2018.

Το ζευγάρι από τη Ρωσία Dmitry Vasin και Sagdiana Khamzina που εκπροσώπησαν τη Μόσχα, μετά από τη νίκη τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάνγκο στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή, στις 22 Αυγούστου του 2018.