Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 24, 2024

Scroll to top

Top

Επίσκεψη Συλλόγου «LA SPIGA» στο Δήμο Κεφαλονιάς.

Επίσκεψη Συλλόγου «LA SPIGA» στο Δήμο Κεφαλονιάς.
KefaloniaNews

Την Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013, το Διοικητικό  Συμβούλιο και Μέλη του  Ιταλικού Συλλόγου πρώην Στρατιωτικών «LA SPIGA», επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, προσφέροντας συμβολικά Δώρα στον Δήμαρχο κ.Αλέξανδρο Παρίση.

Το Σύλλογο συνόδεψαν η Πρόεδρος του Mediterraneo κ.Milena Markoutza Messaris και ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος.

Ο κ.Παρίσης ευχαρίστησε τους Επισκέπτες για την ευγένειά τους να τον επισκεφτούν και προσέφερε Τιμητικές Πλακέτες στους Προέδρους.

Επίσης ο κ.Δήμαρχος, ενημέρωσε τους Καλεσμένους για τις Εκδηλώσεις του Δήμου Κεφαλονιάς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που αναπτύχθηκαν στο πνεύμα της Αλληλεγγύης και Συναδέλφωσης μεταξύ των Λαών.

Οι εκπρόσωποι ήταν από την Verona, που αποτελεί την Κεντρική Έδρα του Συλλόγου, με Πρόεδρο τον Στρατηγό Giovanni Ghilardi και από την Roma με Πρόεδρο τον Στρατηγό Cecchi και σκοπός είναι η συνεργασία σε διάφορα επίπεδα τόσο στον Δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα.

Την Δημοτική Αρχή στο Ιταλικό Μνημείο εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος κ. Σ. Σολωμός.

Τέλος τα Μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις φυσικές ομορφιές του Νησιού και αφού προσκάλεσαν τον κ.Δήμαρχο στην Ιταλία επιβεβαίωσαν ότι σύντομα θα επιστρέψουν έτσι ώστε και άλλα Μέλη να γνωρίσουν το πανέμορφη Κεφαλονιά.