Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 16, 2024

Scroll to top

Top

Αγώνες τηλεκατευθυνόμενων χωμάτινων αυτοκινήτων

Αγώνες  τηλεκατευθυνόμενων χωμάτινων αυτοκινήτων
KefaloniaNews

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι σημερινοί αγώνες τηλεκατευθυνόμενων χωμάτινων αυτοκινήτων καυσίμων κλίμακας Buggy 1/8, που έφερε εις πέρας η Ελληνική Μοντελιστική Ένωση (ΕΛ.Μ.Ε.), στην χωμάτινη πίστα “Paranoia Rc Pylaros Club” στην Αγία Ευφημία

Από χτες η πίστα στην Αγία Ευφημία “άναψε” για τα καλά με δοκιμές που πραγματοποιησαν οι οδηγοί που συμμετείχαν σήμερα στους προκριματικούς και τελικούς αγώνες Grand Prix.

Από τις 10 το πρωϊ σήμερα, έως αργά το μεσημέρι μεγάλη ήταν και η προσέλευση του κόσμου που ανταπόκριθηκε στο κάλεσμα της ομάδας “Paranoia Rc Pylaros Club” και παρακολούθησε τους αγώνες Grand Prix.

Οδηγοί κατέφθασαν από κάθε γωνιά της χώρας μας και έφυγαν εντυπωσιασμένοι από την χωμάτινη πίστα που είχαν την ευκαιρία να τρέξουν τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητά τους.

Κατά τις 5 το απόγευμα η εκδήλωση έκλεισε με καθιερωμένες απονομές στους γρηγορότερους οδηγούς, ενώ ταυτόχρονα ανανεώθηκε και το επόμενο ραντεβού των οδηγών.

ΜΠΡΑΒΟ στην μικρή ομάδα της Πυλάρου ““Paranoia Rc Pylaros Club” για την υπέροχη πίστα που έφτιαξαν. Χρειαστηκαν μέρες, χρόνος πολύς και ακόμα περισσότερη προσωπική χειρονακτικη εργασία των ανθρωπων της “Paranoia Rc Pylaros Club”.

Ακόμα περισσότερα μπράβο στους χορηγούς που στήριξαν χωρίς δεύτερη σκέψη αυτήν την εκδήλωση.

Αυτά σχετικά με το σημερινό ρεπορτάζ.

Επειδή όμως έχει δημιουργηθεί μιά ασάφεια με τον ρόλο του Συλλόγου Μοντελιστών Κεφαλονιάς (ΣΜΟΚΕ) θα πρσθέσουμε τους ακόλουθους σχολιασμούς.

Από την στιγμή που ο ΣΜΟΚΕ (θέλει) να εμφανίζεται ως διοργανωτής του Grand Prix, τότε γιατί δεν φιλοξενήθηκε η σημερινή διοργάνωση στην πίστα του Συλλόγου στα Περατατα;

Ένας διοργανωτής δεν είναι υποχρεωμένος, μεταξύ άλλων, να βρει χορηγούς;

Ένας διοργανωτής δεν είναι υποχρεωμένος να μετατρέψει ένα χωράφι σε χωμάτινη πίστα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει ως όρο η Ελληνική Μοντελιστική Ένωση;

Δεν είναι υποχρέωση του Συλλόγου Μοντελιστών να καλύψει ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ της διοργάνωσης;

Δεν είναι υποχρέωση του Συλλόγου να χρησιμοποιήσει τα σωστά λογότυπα των Χορηγών του και όχι να τα πετσοκόψει με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η ιδιότητα του επαγγελματία στα μπάνερ ;

Ένας σύλλογος που διοργανώνει μιά τέτοια σημαντική εκδήλωση δεν έχει καθήκον να συγκαλέσει μιά συνέντευξη τύπου έτσι ώστε τα ΜΜΕ να ενημερώσουν τους Κεφαλονίτες (αν μην τι άλλο) για μιά Πανελλήνια και μεγάλης αξίας για τον τόπο μας συνάντηση;

Οπότε για ποιά διοργάνωση μας μιλάει ο ΣΜΟΚΕ; Μήπως μόνο για τα φώτα της δημοσιότητας ;;;

Αυτά τα ολίγα, για να μην επεκταθώ περισσότερο.

Θα κρατήσω μόνο όσα άκουσα από οδηγούς εκτός Κεφαλονιάς…. Οι οποίοι συνεργάζονται και αγωνίζονται σε παρόμοιους αγώνες σε όλη την χώρα, με την μικρή αυτή ομάδα της Πυλάρου, με την ομάδα “Paranoia Rc Pylaros Club“… Επειδή το μεράκι είναι μεράκι και ουδεμία κερδοσκοπική διάθεση υπάρχει ! Επειδή από τους περσινούς αγώνες που πραγματοποιηθηκαν στην Αγία Ευφημία, έβγαλαν τα συμπερασματα τους. Είδαν από πρώτο χέρι ποιος ή ποιοί ξόδεψαν χρόνο και χρήμα για να μετατρέψουν έναν χωράφι γεμάτο ξερόχορτα σε χωμάτινη πίστα προδιαγραφών.

Ο Σύλλογος Μοντελιστών Κεφαλονιάς εμφανίζει ρωγμές εκ των έσω, καθώς όπως γνωρίζω από πρώτο χέρι το διάστημα που συνεργάστηκα μαζί τους (η για να ακριβολογώ τους στήριξα με κάθε τρόπο) δεν υπάρχει ομόνοια μεταξύ των μελών του… Αν θυμάστε πρόεδρος του ΣΜΟΚΕ πριν λίγα χρόνια ήταν ο κ. Τάκης Καμπάδης ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΜΟΚΕ και δημιουργησε δική του πίστα… Πολλά τα ερωτηματικά περί του Συλλόγου.

Καλό θα ήταν να αναθεωρήσουν κάποιες καταστάσεις.

Αν χρειαστεί θα επανέλθω….

Αριστέα Χαριτάτου

Για του λογου τα γραφομενα